Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul portar al Astrei s-a întors în fotbalul românesc. Goalkeeperul a semnat cu rivala giurgiuvenilor | FOTO

Fostul portar al Astrei s-a întors în fotbalul românesc. Goalkeeperul a semnat cu rivala giurgiuvenilor | FOTOgalerie foto

Petrolul

Comentarii

FC Petrolul Ploieşti şi-a completat compartimentul portarilor, după ce a ajuns la un acord cu internaţionalul bulgar Georgi Kitanov.

Fotbalistul a semnat un contract valabil până la finalul acestei stagiuni, cu clauză de prelungire în eventualitatea promovării, informează site-ul oficial al prahovenilor.

În vârstă de 25 de ani, Kitanov (1.88) a jucat ultima dată tot în România, bifând 12 prezenţe în stagiunea 2019-2020 a Ligii 1, în tricoul Astrei Giurgiu. Portarul bulgar are, în acelaşi timp, şi o experienţă bogată la nivel de prim eşalon în ţara natală (155 de apariţii), acolo unde a jucat pentru Cerno More Varna şi ŢSKA Sofia, cu prima dintre echipe câştigând Cupa şi Supercupa Bulgariei, la finelul sezonului 2014-2015.

Cu prezenţe în meciurile oficiale ale reprezentativelor U21, U19 şi U17, Kitanov a fost selecţionat în câteva rânduri şi la echipa de seniori a Bulgariei, fără să apuce, însă, să debuteze.

Petrolul l-a transferat definitiv şi pe juniorul Vlad-Adrian Bogdan. În vârstă de 17 ani, Bogdan provine de la ACS Viitorul Cluj, el evoluând pe postul de mijlocaş de bandă.

Afla mai multe despre: petrolulkitanov 

viewscnt
Articole similare