Experiențe împreună.
You are here:

Detalii cutremurătoare despre simptomele lui Ruştu Recber după ce a contractat coronavirus: "Pielea şi buzele sale s-au făcut gri"

Detalii cutremurătoare despre simptomele lui Ruştu Recber după ce a contractat coronavirus: "Pielea şi buzele sale s-au făcut gri"
Comentarii

Starea fostului portar al Barcelonei, Ruştu Recber (46 de ani), s-a înrăutăţit, după ce a turcul a contractat coronavirus, susţine presa din ţara natală. Soţia sa, Isil, a declarat că fostul fotbalist a avut câteva simptome ciudate.

UPDATE | Isil Recber, soţia fostului portar al Barcelonei şi naţionalei Turciei, a dat câteva informaţii despre starea de sănătate a acestuia din ultimele 72 de ore. Femeia susţine că fostul fotbalist a avut parte de o transformare greu de imaginat: “Ultimele 72 de ore au fost foarte grele şi sper că de acum lucrurile să se îmbunătăţească. Vreau să le mulţumesc celor care sunt alături de noi, de partea noastră, în aceste momente”, a susţinut soţia portarului.

Isil a atras atenţia asupra depistării la timp a infectării: “Nu încercaţi să vedeţi această boală ca pe o răceală normală. Veţi pierde timp. Virusul va ajunge rapid în plămâni, de unde va începe pneumonia”. Femeia susţine că Rustu Recber a avut parte de câteva simptome ciudate: „Pielea şi buzele sale s-au făcut gri. Respira greu şi rapid. În plus, căpătase o tuse din care nu se putea opri. Nu vorbea şi avea u puls instabil”, a declarat Isil, potrivit turcilor de la Fanatik.


Ruştu Recber a fost internat în urmă cu câteva zile în Turcia, după ce a manifestat simptome ale COVID-19. La câteva zile distanţă, portarul a ajuns la terapie intensivă şi se află în stare critică, conform mundodeportivo.com, care citează surse din Turcia. Situaţia sa s-ar fi înrăutăţit în ultimele ore. 

“Aş fi vrut să vă dau veşti mai frumoase, dar cu tristeţe ne aflăm în faţa diagnosticului Covid-19 al soţului meu Ruştu, care este internat în spital. Totul era normal, dar suntem şocaţi de simptomele care s-au manifestat brusc. Este o perioadă critică şi foarte dificilă. Allah să le ofere însănătoşire grabnică soţului meu drag şi tuturor bolnavilor”, a notat Isil Recber pe Instagram.

Ea a precizat că toată familia a fost testată şi ea, fiica şi fiul său au avut rezultat negativ, doar în cazul fostului fotbalist rezultatul fiind pozitiv. “De aceeam noi suntem acasă, el este în spital şi nu avem voie să îl vizităm. De fapt, cel mai greu este că nu putem fi alături de el”, a adăugat soţia fostului jucător.

Ruştu Recber a fost portarul naţionalei Turciei în perioada 1994-2012, pentru care a bifat 124 de selecţii. La nivel de echipe de club, el a evoluat pentru Antalyaspor, Fenerbahce, FC Barcelona şi Beşiktaş, fiind de cinci ori campion al Turciei şi fotbalistul turc al anului 2001.

 

viewscnt
Articole similare
VIDEO FABULOS Executia anului in lume. Budescu, gol direct de la vestiare cu piciorul stang