Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul portar Jose Francisco Molina, noul director sportiv al naţionalei Spaniei

Fostul portar Jose Francisco Molina, noul director sportiv al naţionalei Spaniei
Comentarii

RFEF, federaţia spaniolă de fotbal, a numit un nou director sportiv, pe fostul portar José Francisco Molina, care îl înlocuieşte pe Fernando Hierro. Potrivit As, Carlos Marchena, adjunct al directorului de fotbal de la FC Sevilla, care a însoţit naţionala în Rusia, după numirea lui Hierro ca selecţioner, era favorit pentru postul de director sportiv.

În vârstă de 47 de ani, Molina, fost internaţional spaniol şi fost portar la Valencia, Alzira, Villarreal, Albacete, Atlético Madrid, Deportivo ş Levante, a activat ca antrenor în ultima perioadă la Villarreal, Getafe B, Kitchee Sports (Hong Kong), Atlético Kolkata (India) şi Atlético San Luis (Mexic).

Pe banca tehnică a naţionalei, Luis Enrique îl înlocuieşte pe Fernando Hierro, care s-a retras după ce a pregătit echipa în Rusia, la Cupa Mondială, competiţie la care Spania a ieşit încă din optimi.

Hierro fusese numit în grabă de federaţia spaniolă, care l-a demis pe Julen Lopetegui pentru faptul că a negociat şi a semnat un contract cu Real Madrid fără să anunţe RFEF.

Fernando Hierro era director sportiv înainte de a deveni selecţioner, dar el nu va se va întoarce pe acest post. 

Afla mai multe despre: hierrospaniaselectioner 

viewscnt
Articole similare