Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul preşedinte al Barcelonei şochează: "Din prima zi în închisoare îmi amintesc că ne-au dat patru prezervative şi patru punguţe cu vaselină"

Fostul preşedinte al Barcelonei şochează: "Din prima zi în închisoare îmi amintesc că ne-au dat patru prezervative şi patru punguţe cu vaselină"

FC Barcelona

Comentarii

Sandro Rosell (56 de ani), fostul preşedinte al echipei FC Barcelona, din perioada 2010-2014, face mărturii şocante despre perioada petrecută în închisoare.

„Din prima zi îmi amintesc că ne-au dat patru prezervative şi patru punguţe cu vaselină. M-am îngrijorat puţin (n.r. râde). Toate zilele au fost grele, pentru că venea avocatul şi-mi spunea că mi-a fost refuzată eliberarea condiţionată fără justificare.

Cred că am devenit mai puternic în închisoare. Acolo mori pe interior sau te faci mai puternic. A fost foarte important că l-am avut alături în închisoare pe Joan Besoli. În puşcărie e atât de rău, iar singurătatea este de neimaginat, încât legi prietenii pe care afară nu le-ai putea lega. Mai păstrez legătura cu unii dintre deţinuţi, cei care acum sunt liberi. În închisoare miroase a ciment şi rânced. Cel mai mult mi-a lipsit o îmbrăţişare puternică de la cineva care mă iubeşte ”, a spus Rosell pentru Mundo Deportivo, citat de GSP.ro.

643 de zile de închisoare a ispăşit Sandro Rosell, care a fost găsit vinovat pentru o fraudă fiscală de 15 milioane de euro. El a fost eliberat în aprilie 2019.

Afla mai multe despre: messi 

viewscnt
Articole similare