Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul preşedinte al CS Dinamo, George Cosac, a ieşit la pensie. "Îi mulţumim şi îi urăm pensie lungă şi frumoasă, ca la un meci de tenis"

Fostul preşedinte al CS Dinamo, George Cosac, a ieşit la pensie. "Îi mulţumim şi îi urăm pensie lungă şi frumoasă, ca la un meci de tenis"

Alte sporturi

Comentarii

George Cosac se desparte de Clubul Sportiv Dinamo şi de Ministerul Afacerilor Interne după o carieră de 33 de ani. Începând cu data de 1 iulie 2020, fostul tenisman olimpic şi preşedinte al CS Dinamo în două mandate a trecut în rezervă, cu gradul de colonel. Mai simplu, i-a fost aprobat dosarul de pensionare.

George Cosac a intrat în rândul cadrelor M.I. în 1987, la 19 ani, ca subofiţer la Clubul Sportiv Dinamo Braşov. Încă de la vremea respectivă era un nume în tenisul românesc, fiind component al echipei naţionale. A jucat tenis la nivel înalt până în anii 2000. Cele mai bune performanţe ale sale au fost locul 6, la dublu, în cadrul Jocurilor Olimpice de la Barcelona, din 1992, trei finale de dublu la Romanian Open, 30 titluri de Campion Naţional la seniori, dintre care 8 titluri la simplu (fiind al doilea sportiv ca număr de titluri câştigate la simplu). Timp de 9 ani a fost component al echipei naţionale de Cupă Davis.

Când şi-a încheiat cariera sportivă, George Cosac a fost antrenor, apoi şeful Centrului Sportiv Braşov. Din 2011, a fost numit vicepreşedinte al CS Dinamo Bucureşti. În două perioade, 2015-2016 (împuternicit) şi 2018-2020 (desemnat) a îndeplinit atribuţiile funcţiei de preşedinte al CS Dinamo.

"Pentru tot ce a realizat în toţi aceşti 33 de ani îi mulţumim lui George Cosac şi îi urăm pensie lungă şi frumoasă ca un meci de tenis. Mai ales că va rămâne, cu siguranţă, în lumea sportului care l-a consacrat", îi transmit dinamoviştii pe site-ul oficial al clubului.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare