Experiențe împreună.
You are here:

Fostul preşedinte al Federaţiei Paraguayene a fost suspendat pe viaţă din fotbal

Fostul preşedinte al Federaţiei Paraguayene a fost suspendat pe viaţă din fotbal
Comentarii

Juan Angel Napout, fost preşedinte al Federaţiei Paraguayene de Fotbal, condamnat de justiţia americană la nouă ani de închisoare pentru implicarea în vastul scandal de corupţie Fifagate, a fost suspendat pe viaţă de forul fotbalistic mondial, informează AFP.

Decizia a fost luată de Comisia de Etică a FIFA. Astfel, Juan Angel Napout, vinovat de corupţie, este suspendat pe viaţă din orice activitate legată de fotbal. În plus, el a fost amendat cu un milion de franci elveţieni.

În august 2018, Napout, care a fost şi preşedinte al Conmebol, a fost condamnat la nouă ani de închisoare, cea mai severă pedeapsă decisă de justiţia americană pentru un fost şef al fotbalului sud-american în scandalul Fifagate.

Napout, în vârstă de 61 de ani, a fost condamnat şi la plata unei amenzi de un milion de dolari şi justiţia a mai decis ca el să returneze 3,3 milioane de dolari constând în mita primită.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe