Experiențe împreună.
You are here:

Fostul star din WWE, Eva Marie, a primit "interzis" pe aeroport din cauza modului în care s-a îmbrăcat: "Se întâmplă în 2020"

Fostul star din WWE, Eva Marie, a primit "interzis" pe aeroport din cauza modului în care s-a îmbrăcat: "Se întâmplă în 2020"galerie foto

WWE

Comentarii

Fostul star din WWE, Eva Marie, a atacat o companie aeriană australiană pentru discriminare sexuală, după ce i s-a interzis accesul în salonul business.

Eva Marie, care este instructor de fitness, a primit un refuz din partea angajaţilor companiei aeriene, din cauza ţinutei sale. Americanca purta o ţinută sport, alcătuită şi din colanţi, în timp ce soţul său era îmbrăcat tot într-o ţinută sport. Surpriză, dar bărbatului i s-a permis accesul, în timp ce Evei i-a fost interzis. 

"În 2020, Qatas Airlines Merlbourne nu lasă o femeie care deţine un bilet la clasa business să intre la salonul business îmbrăcată în ţinută sport. Munca mea e fitness-ul şi promovez un stil de viaţă activ. Qantas preferă ca femeile să fie în rochie", a scris Eva Marie pe reţelele de socializare, alături de hashtag-urile "discriminare sexuală" şi "qantas". 

Totuşi, compania aeriană are un regulament clar: persoanelor îmbrăcat în ţinute neadecvate li se va interzice accesul în salonul business de pe aeroport. 

Femeie şi-a continuat mărturia: "Soţului meu i s-a permis accesul, deşi era îmrbrăcat aşa, în timp ce mie mi-a fost interzis, pentru că eram îmbrăcată aşa", a mai scris Eva Marie. 

GALERIE FOTO CU EVA MARIE

 

viewscnt
Articole similare
Ianis Hagi, indragostit pana peste cap de o tanara din Constanta