Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbal, handbal şi baschet de clasă din Liga Campionilor! Mircea Lucescu şi Dinamo Kiev, Olympiakos, PSG şi Porto se văd miercuri la Telekom Sport

Fotbal, handbal şi baschet de clasă din Liga Campionilor! Mircea Lucescu şi Dinamo Kiev, Olympiakos, PSG şi Porto se văd miercuri la Telekom Sport
Comentarii

Telekom Sport te ţine în faţa televizorului, miercuri, 23 septembrie, cu meciuri tari din Liga Campionilor la fotbal şi handbal, dar şi NBA şi emisiuni interesante.

Tranmisiunile încep de la ora 19:00, cu meciul de handbal masculin Aalborg - Motor, în direct la Telekom Sport 1. De la 19:45, apoi, un alt meci din Liga Campionilor la handbal masculin: Kielce - Pick Szeged, pe Telekom Sport 2. De la ora 21:00, urmează un studio de analiză şi discuţii vis a vis de meciurile de handbal, dar şi partidele de fotbal din play-off-ul Ligii Campionilor la fotbal.

De la 21:45, la handbal, se vor juca meciurile PSG - Flensburg, pe Telekom Sport 4 şi Porto - Brest, care va fi transmis pe site-ul telekomsport.ro.

De la 22:00, programele Telekom Sport oferă trei partide din play-off-ul Ligii Campionilor la fotbal. Gent - Dinamo Kiev, pe Telekom Sport 1, meci în care va fi implicat antrenorul român Mircea Lucescu. Olympiakos - Omonia, de la 22:00, pe Telekom Sport 2, în timp ce pe Telekom Sport 3, de la aceeaşi oră, va fi meciul Molde - Ferencvaros.



Seara se încheie cu un nou studio de analiză a partidelor din play-off-ul Ligii Campionilor, la 23:50.

Pentru insomniaci, la ora 3:30, avem meci din NBA: Miami Heat - Boston Celtics, pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: fotbalhandballiga campionilortelekom sport 

viewscnt
Articole similare