Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbal pe pâine! VIDEO EXCLUSIV | Afacerea care susţine REVELAŢIA sezonului din Liga 1! "Am vrut să fiu altfel!"

Fotbal pe pâine! VIDEO EXCLUSIV | Afacerea care susţine REVELAŢIA sezonului din Liga 1! "Am vrut să fiu altfel!"

Superliga

Comentarii

Fotbal pe pâine. Cam aceasta ar fi povestea lui Laszlo Dioszegi, finanţatorul surprizei Sepsi. Sau, mai corect, fotbal finanţat cu pâine.

Pentru că omul de afaceri din Sfântu Gheorghe susţine echipa cu banii câştigaţi dintr-o afacere de succes. În 2002 îşi deschidea prima brutărie, în oraşul natal, iar succesul l-a împins spre fotbal. Din 2010 este finanţatorul lui Sepsi, care se îndreaptă spre un succes similar.

"Am câştigat de trei ori premiul de <<Cea mai bună pâine a României>>. În 2009, în 2011 şi în 2017. Sunt foarte mândru de premiile astea, dar premiul cel mare a venit din fotbal. Când am reuşit să promovăm în prima ligă fotbalistică. Suntem prezenţi cu produsele noastre în 14 judeţe. Din Bucureşti şi până la Oradea avem. Avem 14 judeţe unde distribuim pâine.

Ca şi echipa de fotbal, afacerea are ceva aparte. Eu am vrut să fiu altfel decât celelalte brutării şi asta însemnând că nu m-am dus să mă bat la preţ cu alte brutării. Eu am vrut să fac o pâine specială, o pâine bună" , a spus Laszlo Dioszegi pentru Telekom Sport.

Secretul lui Laszlo Dioszegi este simplu. Recunoaşte că nu se pricepe la fotbal şi că preferă să angajeze oameni care o fac. Cu Eugen Neagoe i-a ieşit. După 21 de etape din acest campionat, Sepsi este a patra în Liga I. Iar finanţatorul, chiar dacă nu o recunoaşte, poate visa cu ochii deschişi.

"Eu cred că arată super bine clasamentul pentru noi. Deocamdată, că mai sunt 5 etape până la terminarea campionatului. Nu ştiu ce să spun. Eu sunt un tip visător şi de trei ani tot visez şi uite că visele se împlinesc" , a continuat Dioszegi.

Afla mai multe despre: dioszegitelekom sportbucurestieugen neagoeliga 1 

viewscnt
Articole similare