Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbal spectacol în Serie A! S-au marcat 8 goluri în cele două meciuri ale zilei. Debut pentru Radu Drăguşin la Sampdoria VIDEO

Fotbal spectacol în Serie A! S-au marcat 8 goluri în cele două meciuri ale zilei. Debut pentru Radu Drăguşin la Sampdoria VIDEO

Serie A

Comentarii

A venit ziua mult aşteptată de Radu Drăguşin. Tânărul internaţional român a debutat în tricoul Sampdoriei, iar echipa sa a câştigat în Serie A.

Sampdoria a deschis scorul în meciul cu Spezia după doar un sfert de oră de la startul partidei. Candreva a centrat, iar Gyasi l-a incomodat pe propriul portar. Imediat, Verre s-a accidentat, iar Radu Drăguşin a bifat prima apariţie într-un meci oficial în tricoul Sampdoriei. Acelaşi Candreva a dublat avantajul echipei sale şi a stabilit scorul pauzei. În partea a doua, defensiva întărită de Drăguşin a rezistat şi putea să mai înscrie. Scăriţa lui Berezinski a lovit transversala. La ultima fază, Verde a prins o bombă şi a stabilit scorul final, iar Sampdoria a bifat a doua victorie a sezonului şi s-a îndepărtat de zona retrogradării.

Genoa a scos un punct etapa trecuta dupa ce a fost condusa cu 2-0 de Sassuolo. Echipa lui Ballardini a avut o revenire spectaculoasa si pe terenul lui Torino, dar nu a mai reusit sa evite infrangerea. Sanabria a deschis scorul pentru trupa granata. Fostul atacant al celor de la Genoa a contribuit si la golul de 2-0 cu un assist perfect pentru Pobega. Destro a redus din diferenta cu a sasea reusita stagionala. Brekalo a refacut avantajul de doua goluri, dar finalul a fost incins. Caicedo a punctat in premiera pentru Genoa. Torino a rezistat si a castigat dupa patru etape la rand fara victorie. Genoa poate incheia etapa pe ultimul loc.

Afla mai multe despre: radu drăguşinserie a 

viewscnt
Articole similare