Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbal sub semnul crucii! FOTO | Fotbalistul din Liga 1 care şi-a tatuat cruci pe ambele tibii

Fotbal sub semnul crucii! FOTO | Fotbalistul din Liga 1 care şi-a tatuat cruci pe ambele tibiigalerie foto

Superliga

Comentarii

Tatuajele reprezintă o veritabilă modă printre fotbalişti şi nu numai, iar tânărul dinamovist Robert Moldoveanu se înscrie şi el în acest trend şi reuşeşte să atragă atenţia prin alegerea făcută.

Mijlocaşul care nu a împlinit încă 19 ani şi-a tatuat cruci pe ambele tibii, sub genunchi, pentru a fi protejat de noi accidentări. Aflat acum în lotul echipei mari, Moldoveanu a suferit operaţii la ambii genunchi, după accidentări care l-au ţinut mult timp departe de fotbal.

"Robert e un copil foarte bun şi extrem de talentat. A trecut prin accidentări grele, dar e perseverent. Munceşte enorm, e unul dintre fotbaliştii de mare viitor ai lui Dinamo. Dacă el are încredere mai mare prin aceste tatuaje, foarte bine. Mulşi fotbalişti îşi regăsesc liniştea sufletească şi încrederea apelând la Dumnezeu şi la Biserică", a declarat Ionel Dănciulescu, citat de Gazeta Sporturilor.

foto: Octavian Cocoloş/ fcdinamo.ro




2 - două meciuri a strâns Moldoveanu în tricoul echipei de seniori a lui Dinamo, în acest sezon, reuşind şi o pasă decisivă în remiza cu CS U Craiova

Afla mai multe despre: crucitatuajerobert moldoveanu 

viewscnt
Articole similare