Experiențe împreună.
You are here:

Liga 1

"Niciodată! Nu îi place". Mutarea la care Gigi Becali nu mai poate nici măcar să viseze! Transferul stelar a căzut

Gigi Becali (61 de ani) vrea să-l transfere pe Constantin Budescu (30 de ani) la FCSB pentru a-l pune să joace vârf de atac, înaintea lui Harlem Gnohere (31 de ani) sau Ioan Hora (31 de ani), dar Valeriu Răchită (49 de ani), fost fotbalist în Ghencea, nu crede în această variantă. Răchită crede că Budescu va refuza să joace cum îi cere Becali, deoarece postul vârf împins nu i se potriveşte.

Abia s-a întors, dar poate declanşa un adevărat cutremur la FCSB! Mihai Stoica vrea să aducă un nou antrenor: numele pe care i l-a propus lui Gigi Becali

Bogdan Vintilă (47 de ani) a suferit prima înfrângere după opt meciuri pe banca FCSB şi deja poate fi schimbat, odată cu revenirea lui Mihai Stoica (54 de ani) la vicecampioana României. Fostul portar, instalat de Gigi Becali (61 de ani), ar putea fi schimbat cu Nicolae Dică (39 de ani), fostul antrenor al roş-albaştrilor. "Dicanio" e dorit şi de Mirel Rădoi ca secund al său în mandatul pe care se pregăteşte să-l înceapă la cârma naţionalei mari a României.