Experiențe împreună.
You are here:

CFR Cluj

EXCLUSIV | Drama neştiută prin care a trecut George Ţucudean în ultimii ani. "Gata, acum mor. Stăteam şi îmi luam pulsul"

Dacă privim situaţia dintr-un anumit punct de vedere, atacantul celor de la CFR Cluj, George Ţucudean, se poate considera unul dintre cei mai ghinionişti fotbalişti români ai generaţiei sale. Problemele sale la inimă i-au înfrânat definitiv cariera. Cu toate acestea, dacă privim în ansamblu, fotbalistul ar trebui să se considere norocos că a depistat problemele la timp şi că se poate bucura de viaţă în continuare. Alţii n-au avut această şansă.

În locul nepotrivit, la momentul nepotrivit. CFR Cluj ar fi trecut de Sevilla dacă returul se disputa după 1 iunie. Cum este posibil aşa ceva

CFR Cluj şi Sevilla s-au înfruntat în luna februarie în faza 16-imilor Europa League. După 1-1 în Gruia şi 0-0 pe Ramon Sanchez Pizjuan, andaluzii au mers mai departe datorită golului înscris în deplasare. Meciul din Spania a fost însă unul controversat, ardalenii fiind privaţi, pe motiv de henţ, de un gol al lui Păun marcat în minutul 87.