Experiențe împreună.
You are here:

UTA

Un fotbalist străin din România trage un semnal de alarmă : "Prin fotbal ne întreţinem familiile, însă acum sănătatea este primordială. Nu vă faceţi de cap!"

Fotbalistul grec de origine albaneză Simos Rrumbullaku a semnat cu UTA Arad în această iarnă, după un periplu prin ţara sa natălă, la echipe de club precum Kalamata, PAS Giannina, Panetolikos, Panayialios şi Apollo Smyrna. Acesta a acordat un interviu presei din Grecia, în care a vorbit despre lupta oficialităţilor române împotriva coronavirusului.

Mai există fair-play în fotbalul românesc. Laszlo Balint a refuzat să-şi înjure rivala de la Timişoara: "Rivalitatea e una, iar respectul este altceva"

UTA Arad a obţinut o victorie extrem de importantă, duminică, pe teren propriu, împotriva rivalilor de la ASU Poli Timişoara, scor 1-0 (0-0) şi este favorită la fotoliul de lider al Ligii a ll-a, dacă fac cel puţin patru puncte în cele trei etape restante pe care le are. La finalul meciului, suporterii gazdelor şi-au chemat favoriţii să sărbătorească împreună victoria.