Experiențe împreună.
You are here:

UEFA Champions League

Primarul din Iaşi sare în apărarea lui Sebastian Colţescu: ”I s-a pus pistolul la cap şi s-a tras în el. M-am simţit de-a dreptul jignit”

Primarul din Iaşi, Mihai Chirica, susţine că românii ar trebui să fie solidari cu arbitrul Sebastian Colţescu, implicat în incidentul de la meciul Paris Saint-Germain – Istanbul B, precizând că "nu e demn pentru noi să lăsăm ca un compatriot să zacă jos şi noi să nu ne uităm la dânsul şi să-l întrebăm ce are".

Gnohere, declaraţii incendiare despre rasismul din România, într-un interviul pentru Goal. Îi ”îngroapă” cariera lui Haţegan: ”Am păţit-o şi eu cu el, m-a lovit în inimă”

Harlem Gnohere face declaraţii incendiare despre rasismul din România, se declară alături de cei de la Istanbul Başakşehir şi îi îngroapă cariera lui Ovidiu Haţegan, pe care îl acuză că trece cu vederea episoadele de rasism. Declaraţiile vin în contextul în care Sebastian Colţescu este acuzat de rasism, după un incident petrecut în timpul meciului PSG - Istanbul Başakşehir, când s-a referit la Pierre Webo ca la ”ăla negru de acolo”.