Experiențe împreună.
You are here:

UEFA Europa League

"În tur ne-a avantajat VAR-ul, acum ne-a dezavantajat!" Reacţia lui Mihai Bordeianu după FC Sevilla - CFR Cluj 0-0, cu gol anulat campioanei României pe final Play Play

Mihai Bordeianu (28 de ani), fotbalistul CFR-ului, a fost printre primii care a reacţionat după drama trăită de CFR Cluj la Sevilla. Partida s-a terminat 0-0, deşi Adi Păun a marcat, dar reuşita sa a fost anulată de VAR, iar Bordeianu a spus că rămâne un regret amar după meciul de pe "Ramon Sanchez-Pizjuan".

Cosmin Moţi a ajuns în mijlocul nebuniei declanşată de coronavirus: ”Nu cred că am fost speriaţi, dar îngrijoraţi am fost”

Fotbalistul Cosmin Moţi a declarat, pentru fcinternews.it, că el şi colegii săi de la Ludogoreţ Razgrad au fost îngrijoraţi de epidemia de coronavirus înainte de plecarea în Italia pentru meciul cu Inter, însă la sosirea la Milano au văzut că oamenii sunt calmi, ceea ce i-a liniştit şi pe ei. El a menţionat că jucătorii de la Ludogoreţ au purtat măşti din precauţie, adăugând că au familii acasă şi vor să evite orice risc. Inter - Ludogoreţ este pe Telekom Sport 2, diseară, de la 22:00.