Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalist cu origini româneşti, Karim Adeyemi poate da lovitura carierei! Trei cluburi uriaşe sunt pe urmele sale

Fotbalist cu origini româneşti, Karim Adeyemi poate da lovitura carierei! Trei cluburi uriaşe sunt pe urmele sale

Fotbal

Comentarii

Fotbalist cu mamă româncă, Karim Adeyemi a intrat deja pe radarul cluburilor mari din Europa. El a debutat deja cu gol în naţionala Germaniei.


Cotat deja la 20 milioane de euro, Karim Adeyemi este deja considerat următorul mare transfer pe care îl va face Salzburg, către fotbalul din Europa. ”Este următorul produs de top al clubului” anunţa presa austriacă, după ce Karim Adeyemi s-a bucurat de un start perfect în campionatul Austriei.

BILD: Barca, Bayern şi Liverpool îl urmăresc pe Karim Adeyemi

Potrivit celor de la BILD, cel puţin trei mari cluburi din Europa se luptă pentru a-l transfera pe Karim Adeyemi. Sursa citată scrie că pe urmele jucătorului care mai are trei ani de contract cu Salzburg se află FC Barcelona, Bayern Munchen şi FC Liverpool. Născut la Munchen, Adeyemi a jucat la nivel juvenil la Bayern, între 2009 şi 2011, dar antrenorii săi nu i-au oferit continuitate: ”Vreau să arăt ce pot şi să demonstrez că a fost o eroare că s-a renunţat la mine. Asta mă motivează” explica Karim, în iunie.

Recent, Adeyemi a debutat în naţionala Germaniei şi a făcut-o cum nu se poate mai bine: cu gol! El a fost unul dintre marcatorii ”Die Mannschaft” în partida cu Armenia (scor 6-0), trecându-şi numele pe lista marcatorilor, la chiar primul său meci pentru naţionala Germaniei.

Karim Adeyemi are tată nigerian şi mamă româncă. El a ales să evolueze pentru naţionala Germaniei, iar la U21 a cucerit Campionatul European de tineret alături de naţionala germană.

În vârstă de 19 ani, Adeyemi are 17 goluri şi 16 pase decisive în 59 de meciuri disputate pentru RB Salzburg. Poate evolua ca aripă (stânga sau dreapta), dar şi ca atacant central. Adeyemi a fost cumpărat de Salzburg în 2018 de la Unteraching cu 2.8 milioane de lire. Conform Daily Mail, campioana Austriei a refuzat deja o ofertă de 15 milioane de lire pentru tânărul jucător

Afla mai multe despre: karim adeyemi 

viewscnt
Articole similare