Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbaliştii botoşăneni, dezamăgiţi de înfrângerea cu FC Argeş. "Ne aşteptam să câştigăm. A fost o lipsă de atitudine"

Fotbaliştii botoşăneni, dezamăgiţi de înfrângerea cu FC Argeş. "Ne aşteptam să câştigăm. A fost o lipsă de atitudine"

FC Botoșani

Comentarii

Debut de an dezamăgitor pentru FC Botoşani. Formaţia pregătită de Marius Croitoru a pierdut, acasă, cu FC Argeş, scor 0-1, după un gol încasat în prelungirile partidei. Partida a făcut parte din etapa a 16-a a Ligii 1.

Altă dată o forţă a Ligii 1 pe teren propriu, acum FC Botoşani nu mai sperie pe nimeni. Moldovenii au obţinut un singur succes pe "Municipal", iar acest lucru se răsfrânge şi asupra situaţiei din clasament. FC Botoşani est e pe locul 10, cu 18 puncte, având un singur succes în ultimele opt runde.

"Am întrat într-o pasă proastă. Trebuie să ne revenim la forma pe care am arătat-o înainte, să încercăm să ne ridicăm în clasament. (Despre transferul la FCSB) S-au scris multe. Eu sunt foarte relaxat, foarte calm. Sunt cu gândul la performanţă. Acum sunt la Botoşani şi mă gândesc să fac treabă bună aici. Vom vedea ce va fi pe viitor. (Despre play-off) Noi asta ne dorim, încercăm să tratăm fiecare meci la victorie, dar trebuie să vedem ce ne lipseşte. Am intrat într-o pasă proastă şi trebuie să ne revenim", a declarat Denis Haruţ, la finalul partidei.

Veteranul Mihai Roman (36 de ani) a intrat pe parcursul reprizei secunde, însă nu şi-a putut pune amprenta aşa cum şi-a dorit. Mijlocaşul ofensiv este mult mai vocal şi critic la adresa colegilor săi

"Ne aşteptam să câştigăm în această seară, pentru a începe cu dreptul, pentru a ne mai reveni după rezultatele din urmă. Încă o dată se adevereşte faptul că nu putem desface o echipă care vine şi se pune pe două linii. Dar eu cred că a fost şi o lipsă de atitudine din partea noastră, pentru că un meci de o asemenea manieră se câştigă cu mult suflet, cu multă dorinţă. Probabil este şi un blocaj psihic. Sperăm să trecem cât mai repede, pentru că deja e târziu", a recunoscut Mihai Roman.

Afla mai multe despre: fotbalb 

viewscnt
Articole similare