Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbaliştii care impresionează în America! Cine vinde cele mai multe tricouri peste Ocean. Clasament surpriză

Fotbaliştii care impresionează în America! Cine vinde cele mai multe tricouri peste Ocean. Clasament surpriză
Comentarii

Zlatan Ibrahimovic conduce topul jucătorilor al căror brand vinde cel mai bine în Statele Unite. Fanii se îngrămădesc să îi cumpere tricourile suedezului ajuns în acest an în MLS. Pe podium nu se regăseşte însă şi Wayne Rooney.

Chiar dacă Wayne Rooney a contribuit la calificarea celor de la DC United în play-off-ul campionatului american, fanii nu sunt cuceriţi încă de fotbalistul englez. Sau nu suficient. Atacantul de 32 de ani ajuns în această vară pe pământ american se află abia pe locul 4 în topul vănzărilor de tricouri în acest sezon. Este întrecut de doi fotbalişti cu o carte de vizită mai puţin impresionantă.

Pe poziţia a treia se află fotbalistul celor de la Atlanta United, Josef Martinez. Venezueleanul are 25 de ani şi se laudă deja cu 49 de goluri înscrise în MLS în mai puţin de doi ani. Pe locul secund în top se află mexicanul Carlos Vela, atacantul celor de la Los Angeles City. autor a 13 goluri în această stagiune.

Probabil toată lumea se aştepta ca liderul acestui clasament să fie Zlatan Ibrahimovic. Suedezul a impresionat şi peste Ocean iar fanii s-au îngrămădit să îi cumpere tricourile. De altfel în America, Ibrahimovic a atins 500 de goluri înscrise în carieră. 

 

 

Afla mai multe despre: ibrahimovicvelarooney 

viewscnt
Articole similare