Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbaliştii CFR-ului s-au speriat: "Nu au vrut să bată penalty-uri". Prima reacţie a lui Dan Petrescu după meciul cu Dinamo Zagreb

Fotbaliştii CFR-ului s-au speriat: "Nu au vrut să bată penalty-uri". Prima reacţie a lui Dan Petrescu după meciul cu Dinamo Zagreb

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui Dan Petrescu, e elucidat misterul executanţilor loviturilor de pedeapasă din meciul cu Dinamo Zagreb. De asemenea, tehnicianul a dat vina pe ghionion pentru eliminarea din preliminariile Champions League.

VIDEO CFR Cluj - Dinamo Zagreb 2-2 (Debeljuh 90+3, Pereira 64 / Gojak 14, Kasrati 79)

"Ne-a lipsit norocul. Când ai penalty şi ratezi... E ca la noi cu Suedia. Cu răsturnări de scor, cu penalty ratat. Toată lumea e foarte supărată, mai ales că am fost la mâna noastră şi cred că nu ne-am făcut de râs ţinând cont care nu suntem bine pregătiţi fizic. Nu ştiu cum a reuşit să joace Debeljuh 120 de minute, că a venit de acasă. Au fost soluţii foarte puţine. Ei s-au apărat cu toată echipa la 2-2 şi în prelungiri nu i-am deranjat prea mult. Eu zic că Dinamo Zagreb are mare valoare şi era normal să-şi creeze ocazii. Ne-au surprins fazele lor, cu toate că am studiat adversarul. Şi noi puteam să mai marcăm, dar egalul a fost corect, dar la penalty-uri nu am avut noroc. Asta e cariera mea la penalty-uri. Ar fi culma să spunem că nu am fost avantajaţi să jucăm acasă un singur meci. Asta e viaţa. Dacă nu cumperi jucători, e greu", a declarat Dan Petrescu.  

"Cred că o să plec când sunt penalty-uri. Ceilalţi nu au vrut să bată"

Calificare lui CFR Cluj în turul 3 preliminar Champions League a fost în gheata lui Golofca, al cincilea executant de pe listă, dar acesta a ratat. Într-un final, Boli a tras peste poartă şi a adus bucuria în tabăra croaţilor: 

"Am făcut un meci foarte bun. Anul 2020 e împotriva CFR-ului. Suntem eliminaţi de Sevilla fără să pierdem, azi am fost la fel eliminaţi, fără să pierdem. La penalty-uri nu am câştigat niciodată ca antrenor, nici ca jucător nu cred. Cred că o să plec când sunt penalty-uri. Ceilalţi nu au vrut să bată. Au fost doar cei care au vrut să bată. Debeljuh a avut cârcei, crampe şi s-a oprit pe bancă. Ăştia sunt cei care au vrut să bată.

Obiectul meu era ajungerea în grupele Europa League. Vom întâlni doi aversari şi trebuie să ne calificăm. Nu va fi uşor, dar acum avem meci peste două zile şi nu ştiu cum să fac. Nu văd cum putem face o echipă competitivă să câştigăm meciul din Liga 1",  a mai spus "Bursucul". 

Campioana României, CFR Cluj, a fost eliminată, miercuri, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, pe teren propriu, la loviturile de departajare, cu scorul de 8-7 (2-2 în 120 de minute de joc, 6-5 la penaltiuri), de echipa croată Dinamo Zagreb. Ardelenii au ratat un penalti şi au jucat în superioritate numerică din minutul 51.

CFR Cluj va continua competiţiile europene, urmând să evolueze în turul trei preliminar al Ligii Europa.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescudinamo zagrebchampions league 

viewscnt
Articole similare