Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbaliştii Chindiei, fericiţi după primul succes din playout: ”Am arătat că suntem revelaţia Ligii 1”

Fotbaliştii Chindiei, fericiţi după primul succes din playout: ”Am arătat că suntem revelaţia Ligii 1”

Chindia Targoviste

Comentarii

Chindia Târgovişte a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa FC Hermannstadt, într-un meci din prima etapă a play-out-ului Ligii I.

Unul dintre golurile târgoviştenilor a fost marcat de Florea:

”Azi e o zi importantă, este ziua mea de naştere şi a fiicei mele. Am jucat cu o dorinţă şi cu o determinare aparte. Mi-am făcut şi acest tricou cu încredere că voi marca şi voi dedica acest gol fiicei mele.  Era important să începem bine, putea să intervină factorul psihologic după jocul cu FC Argeş, cande se puteau schimba lucrurile să jucăm în play-off, dar mă bucur că ne-am remontat. Mister a ştiut cum să procedeze şi azi am arătat determinare. Am arătat ca echipa pe care toată lumea o lăuda ca fiind revelaţia Ligii 1.

Privim fiecare meci cu încredere, mai ales că avem acest an bun. Suntem încrezători, nu vreau să ne gândim la lucruri mari. Vrem să o luăm pas cu pas, cum am făcut şi în campionatul regulat şi cu siguranţă, când vom trage linie, vom fi acolo sus” a spus Daniel Florea, la finalul jocului.

”E un gol important pt mine pentru că am reuşit să sparg gheaţa pt că înainte marcam şi nu câştigam. Azi am marcat şi mă bucur că mi-am ajutat echipa nu numai prin gol, ci şi prin efort să lupm cele 3 pct” a spus şi celălalt marcator al meciului, Dumitraşcu.

Afla mai multe despre: daniel florea 

viewscnt
Articole similare