Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbaliştii criticaţi de Gigi Becali, judecaţi şi după înfrângerea cu Astra: "Trebuie să se mai nască o dată să devină fotbalist. Păcat că poartă numele ăsta"

Fotbaliştii criticaţi de Gigi Becali, judecaţi şi după înfrângerea cu Astra: "Trebuie să se mai nască o dată să devină fotbalist. Păcat că poartă numele ăsta"

FCSB

Comentarii

FCSB a suferit o nouă înfrângere, care o lasă în afara luptei pentru titlu. Astra a învins-o la Giurgiu, scor 3-2, iar la finalul meciului Cornel Dinu a analizat patru jucători ai vicecampioanei României.

Analistul Telekom Sport a analizat patru jucători, care au jucat în înfrângerea FCSB-ului cu Astra, scor 3-2. Olimpiu Moruaţan, Ionuţ Vînă şi Florin Tănase au ieşit cei mai "şifonaţi", în urma analizei făcute de Cornel Dinu. 

"Adi Petre mi se pare de perspectivă, dar neantrenat. Neantrenat pe specific. Dacă stăm să ne gândim, Petre s-a distrat cu Dinamo cu glumele alea de fundaşi. Acolo intervine clasa, care depăşeşte handicapul defensiv. Moruţan cred că trebuie să se mai nască o dată să devină fotbalist. Vînă e fără vână.

Păcat că Tănase poartă numele unui mare clasic al umoprului, vărul primar al bunicii mele de la Bârlad, Constantin Tănase. Doar numele are rezonanţă. Numele nu prezintă... Trebuie să ai cotninuitate şi caracter, lucrurile astea le lipsesc băieţilot ăstora de la FCSB", a declarat Cornel Dinu în cadrul emisiunii "Minutul 91".  

De asemenea, Cornel Dinu i-a criticat pe Iulian Cristea şi Andrei Miron, pentru prestaţia avută în faţa giurgiuvenilor. 

VIDEO | Astra - FCSB 3-2 (Alibec 36, Seto 52, Alibec 80 / Ov. Popescu 18, Man 28)

FCSB a fost învinsă, luni, în deplasare, cu scorul de 3-2, de echipa Astra Giurgiu, în etapa a cincea a play-off-ului Ligii I. FCSB a condus cu 2-0, însă giurgiuvenii au revenit şi au obţinut victoria.

 
 

Afla mai multe despre: fcsbcornel dinufcsb 

viewscnt
Articole similare