Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbaliştii de la Craiova sunt încrezători că pot triumfa în Cupa României. "Cred că anul acesta putem să câştigăm"

Fotbaliştii de la Craiova sunt încrezători că pot triumfa în Cupa României. "Cred că anul acesta putem să câştigăm"

Fotbal intern

Comentarii

Universitatea Craiova a învins-o pe Chindia Târgovişte în Cupa României cu scor 0-1, iar după această victorie oltenii s-au calificat în semifinală.

Fotbaliştii de la Craiova sunt încrezători că pot triumfa în Cupa României

Universitatea Craiova a câştigat în Cupa României în faţa celor de la Chindia Târgovişte, scor 0-1 şi au reuşit să ajungă în semifinală. Golul marcat de Cîmpanu le-a adus victoria oltenilor şi îi vor aduce mai aproape de obiectivul de anul acesta.

La finalul meciului, Cîmpanu, autorul golului şi Constantin a au dat interviuri cu privire la meciul de marţi seară. Forbaliştii Craiovei sunt încrezători că pot câştiga trofeul Cupei României şi au spus că meciul făcut contra Chindiei a fost unul foarte bun.

"Este o revanşă, ne-am dorit foarte mult să câştigăm în seara aceasta, să spălăm ceea ce am pierdut sâmbătă şi am arătat că suntem o echipă mare. Fiecare echipă dă totul cu Universitatea Craiova şi este normal să joace de asemenea fel, dar ne bucurăm că am făcut un meci bune ne-am creat multe ocazii şi că am ieşit victorioşi.", a declarat Cîmpanu la finalul partidei.

Constantin a comentat faza controversată în care Craiova a cerut penalty, după un duel mai dur cu un adversar.

"Cred că anul acesta putem să câştigăm Cupa şi în paralel să încercăm să facem mai mult în campionat. Nu ştiu dacă suntem favoriţi, dar ideea e că ne dorim foarte mult şi am demonstrat şi azi, am avut o partidă pe care cred eu că am controlat-o, ne-am creat destule ocazii de gol.

Eu i-am spus lui Horia (n.r. Craiova a cerut penalty la un contact al lui Constantin cu un adversar) că stau pentru că sunt lovit, nu am protestat, nu am cerut penalty. I-am spus doar că sunt lovit şi mă ridic imediat." a spus Constantin după victorie.

Craiova s-a calificat în semifinala Cupei României, iar în campionat sunt pe locul 3 cu 47 puncte după 25 de partide jucate în Liga 1.

 

Afla mai multe despre: craiovacupa romaniei 

viewscnt
Articole similare