Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbaliştii de la FCSB dau vina pe terenul de la Piteşti: "A văzut toată lumea ce teren a fost, n-am putut să pasăm"

Fotbaliştii de la FCSB dau vina pe terenul de la Piteşti: "A văzut toată lumea ce teren a fost, n-am putut să pasăm"

FCSB

Comentarii

După meciul dintre FCSB şi FC Argeş, Miron şi Oaidă au ieşit la declaraţii. Fotbaliştii roş-albaştrilor au fost dezamăgiţi de condiţiile de la Piteşti, care le-au îngreunat mult jocul, acesta fiind motivul pentru care liderul din Liga I a scos doar o remiză albă în deplasare.

Fotbaliştii de la FCSB dau vina terenul de la Piteşti

La finalul meciului, din etapa cu numărul 19, terminat la egalitate între FCSB şi FC Argeş, scor 0-0, Miron şi Oaidă au ieşit la declaraţii. Roş-albaştrii speră acum ca CFR Cluj să se încurce cu Astra Giurgiu şi FCSB-ul să rămână în continuare pe primul loc în Liga 1.

"Un meci foarte greu, a văzut toată lumea ce teren, că nu poţi să pasezi deloc.

"Nu există nicio scuză că n-am câştigat azi, dar nu cred că mai există campionate în Europa să joace pe un asemenea teren, eu n -am văzut la tv să se joace în Europa. Eu n-am mai văzut stadioane în halul asta...

"Ne dezavantajează pentru că suntem o echipă care pasăm mult, care avem posesie, jucăm f ofensiv, tre să ne adaptăm la teren şi să câştigăm, nu avem ce face. 

"Mai sunt meciuri şi cred că CFR-ul o să se încurce dacă o să joace pe un asemenea teren. Ne întoarcem pe Arena Naţională, trebuie să câştigăm următorul meci pentru că e foarte important şi sper să ne câştigăm punctele", a declarat Miron după egalul cu FC Argeş.

"Ne-am dorit foarte mult să câştigăm, din păcate a fost terenul cum a fost, o vreme destul de dificilă şi nu am putut să ne facem jocul. 

Trebuia să câştigăm prin atitudine, dăruire, dar azi n-a fost să fie. Ne-am dorit foarte mult să câştigăm cele 3 puncte, dar nu s-a putut în seara aceasta.

"A fost foarte greu să ne creăm ocazii, a fost un joc haotic, nici nu puteai să practici un joc de posesie pentru că terenul era foarte moale, îngheţat şi aşa a trebuit să abordăm jocul.  

"E foarte bine că jucăm pe Arenă, e un teren impecabil, mai ales în perioada asta, e o diferenţă foarte mare. Acolo e casa noastră, acolo ne-am obişnuit să jucăm. Spaţiile sunt mai mari şi avem mai mult spaţiu să desfacem echipa adversă", a spus Oaidă la finalul partidei.

FCSB este pe primul loc în Liga 1 şi are 42 de puncte în 19 etape, iar CFR Cluj este pe locul al doilea, cu 40 de puncte, dar şi cu un meci mai puţin disputat.

Afla mai multe despre: fcsb miron oaida 

viewscnt
Articole similare