Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbaliştii de la FCSB încrezători în lupta pentru titlu. "Vrem să câştigăm campionatul! Este dorinţa noastră pe anul acesta"

Fotbaliştii de la FCSB încrezători în lupta pentru titlu. "Vrem să câştigăm campionatul! Este dorinţa noastră pe anul acesta"

Fotbal intern

Comentarii

FCSB a învins-o pe CFR Cluj cu scor 3-0 şi au rămas lideri în Liga 1, iar acum sunt la 3 puncte de clujeni.

FCSB a rămas lider în Liga 1 după victoria categorică împotriva celor de la CFR Cluj, cu scor de neprezentare, 3-0. Roş-albaştrii au adus cele 4 puncte şi victoria de moral prin golurile marcare de Olaru, Tănase şi Moruţan.

Fotbaliştii de la FCSB încrezători în lupta pentru titlu

Darius Olaru este fotbalistul care a deschis scorul în partida cu CFR Cluj. Mijlocaşul roş-albaştrilor este foarte fericit pentru victoria cu rivala de pe locul 2 şi este încrezător că anul acesta echipa patronată de Gigi Becali va câştiga titlul şi că după cele 5 victorii la rând obţinute în campionat fotbaliştii vor merge foarte motivaţi şi la echipa naţională.

"Mă bucur foarte mult că am reuşit să obţinem cele trei puncte, nu conta cine marca în această seară. Cred că am făcut per total cel mai bun joc al nostru de până acum şi cred că am meritat cele trei puncte.

Am vorbit înainte în vestiar să îi luăm de sus, să facem pressing şi ne-a ieşit foarte bine. Nu i-am lăsat să construiască deloc şi pe recuperare am arătat foarte multă calitate şi am reuşit să marcăm şi trei goluri.

Ne bucurăm că am obţinut cele trei puncte aici, mergem la naţională să obţinem şi acolo calificarea şi cred că vom face jocuri bune şi acolo şi vom reuşi să ne calificăm.

Vreau să câştig campionatul, este dorinţa mea pe anul acesta. Vreau să câştig campionatul fix cu numărul pe care îl am eu.

Cred că am arătat în această seară o faţă de campioană, dacă vom juca fiecare meci la fel ca în această seară nu vom avea probleme", a declarat Darius Olaru.

Pentru FCSB a mai vorbit la finalul partidei şi Olimpiu Moruţan, cel care a închis tabela în meciul cu CFR Cluj, prin marcarea golului 3. Mijlocaşul roş-albaştrilor este bucuros şi mulţumit de jocul colectiv şi de vicotria obţinută în faţa rivalilor din Gruia. Moruţan crede că pot câştiga titlul şi este motivat să facă un joc bun şi la echipa naţională, la fel ca Darius Olaru.

"Am vorbit înainte de meci toţi, am spus că trebuie să tragem de noi, să muncim foarte mult şi să alergăm mai mult decât adversarul.

Cred că am avut multe meciuri bune, dar în această seară am jucat exemplar şi îi felicit pe băieţi că am câştigat cu scorul de 3-0.

De la începutul campionatului ne doream să fim pe primul loc, să continuăm cu meciuri foarte bune şi la sfârşitul campionatului să câştigăm campionatul.

La echipa naţională când mergi, mergi cu o ambiţie foarte mare şi eu îmi doresc foarte mult să mergem acolo şi să facem o figură frumoasă şi să ieşim din grupe.", a spus Olimpiu Moruţan.

FCSB este pe primul loc şi are 63 de puncte după 28 de etape jucate în Liga 1, iar acum este la 3 puncte de CFR Cluj, ocupanta locului 2.

Afla mai multe despre: darius olaru 

viewscnt
Articole similare