Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbaliştii lui Botoşani, bucuroşi după victoria cu CFR Cluj, dar îngrijoraţi de teren: "Teribil, dezastru"

Fotbaliştii lui Botoşani, bucuroşi după victoria cu CFR Cluj, dar îngrijoraţi de teren: "Teribil, dezastru"

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a câştigat partida cu CFR Cluj, scor 2-1. Moldovenii au fost foarte bucuroşi, la finalul partidei, iar marcatorii au fost Papa şi Roman.

Fotbaliştii lui Botoşani, bucuroşi după victoria contra campioanei României

FC Botoşani a învins-o pe CFR Cluj, cu scor 2-1. Golurile au fost marcate de Papa în minutul 31 şi de Roman în 37, pentru moldoveni, iar pentru gruparea din Gruia a marcat Debeljuh, care a deschis scorul în minutul 2 al partidei din etapa cu numărul 22.

La finalul partidei Hamidou Keyta a ieşit la declaraţii şi a discutat despre condiţiile în care s-a desfăşurat meciul, dar şi în legătură cu victoria obţinută împotriva ardelenilor.

"Sunt foarte fericit pentru victorie, a fost un meci foarte greu, cu o echipă foarte bună, campioana CFR. Nouă nu ne e frică de nimic, vrem să câştigăm fiecare meci.", a spus Hamidou Keyta.

Întrebat despre cum i s-a părut gazonul, Keyta a răspuns cu: "Teribil, dezastru."

Pentru Botoşani, a mai vorbit şi marcatorul golului care le-a adus moldovenilor cele 3 puncte, Roman. Fotbalistul în vârstă de 36 de ani a făcut declaraţii cu privire la meciul din această seară.

"Nici terenul nu ne-a ajutat în această seară, dar ne bucurăm pentru victorie şi mă bucur că încă pot să ajut echipa.", a zis Mihai Roman, după meci.

FC Botoşani este pe locul 5 şi are 33 de puncte după 22 de meciuri jucate în Liga I.

Afla mai multe despre: botosani keyta roman 

viewscnt
Articole similare