Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbaliştii lui Dică, ameninţaţi de fanii olteni! "Haideţi să le arătăm cum se aude iadul pe pământ"

Fotbaliştii lui Dică, ameninţaţi de fanii olteni! "Haideţi să le arătăm cum se aude iadul pe pământ"galerie foto

Superliga

Comentarii

Oltenia este în fierbere de aproape o săptămână. Fanii numără orele care au mai rămas până la marele meci de duminică, în direct la Telekom Sport 1 de la ora 21:00.

Cu un stadion arhiplin, oltenii promit un spectacol pe măsură. Au făcut chiar şi un program special pentru meci. "Prognoza meteo la Craiova: erupţii vulcanice. Universitatea - FCSB se joacă cu casa închisă şi cu vulcanul de pe Oblemenco gata să dea în clocot. Timp de 90 de minute, haideţi să le arătăm bucureştenilor cum arată şi mai ales cum se aude iadul pe pământ", este mesajul fanilor olteni.



În tribunele stadionului Ion Oblemenco se va afla, duminică, şi cel mai fericit selecţioner, Mirel Rădoi. "E o partidă pe care vreau să o urmăresc. Sunt mulţi jucători şi vreau să văd cum reacţionează după această euforie. Este un meci care mi-e greu să cred că se va termina 0-0", a spus selecţionerul naţionalei de tineret.

Nu rata derby-ul care îi poate decide soarta lui Dică la FCSB. Duminică, 21:00, în direct, doar cu pachetul TelekomSport+. Dacă nu eşti deja abonat, poţi să îţi activezi acum opţiunea, în doar câteva minute din MyAccount. Detalii pe www.telekom.ro/plus

Afla mai multe despre: craiovafcsbmeci,  

viewscnt
Articole similare