Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbaliştii lui FC Argeş, treziţi la realitate de Ionuţ Badea după înfrângerea cu Botoşani: "Am semne de întrebare".

Fotbaliştii lui FC Argeş, treziţi la realitate de Ionuţ Badea după înfrângerea cu Botoşani: "Am semne de întrebare".

Superliga

Comentarii

Antrenorul lui FC Argeş, Ionuţ Badea, a fost dezamăgit de prestaţia fotbaliştilor săi din prima repriză a meciului cu FC Botoşani, scor 2-3, şi le-a transmis jucătorilor ce au de îmbunătăţit.

VIDEO | FC Argeş - FC Botoşani 2-3 (Deac 78, Năstăsie 85 / Cîmpanu 9, Chindriş 47, Roman 73)

Formaţia FC Botoşani a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa FC Argeş, în primul meci al sezonului 2020/2021 din Liga 1. La final, antrenorul gazdelor 

"A fost o primă repriză foarte proastă. Sunt două situaţii fără de care nu am fi putut câştiga sau să scoatem un egal. Se pierde încrederea la a doua pasă şi dacă nu alergi e imposibil. Prefer să rămân cu ce s-a întâmplat în repriza secundă. La cum ne-am prezentat azi am semne de întrebare, după prima repriză. Totul e legat de acest ritm înalt de joc, pe care nu l-am susţinut. E o situaţie creată de adversar, nu de noi. Speram să prindem o zi foarte bună pentru a emite pretenţii. A fost un meci greu de câştigat. 

Gândiţi-vă că noi în Liga 2 jucam cu fotbalişti născuţi în 2001. Nu am găsit jucători, le-am dat continuitate tinerilor, lucrurile vin în timp, au acumulat câteva luni împreună şi e important să avem răbdare şi înţelepciune. Am respectat regula. Nu mă aşteaptă nimeni. E important să avem tineri, să-i creştem", a susţinut Ionuţ Badea după înfrângerea cu FC Botoşani.  

Afla mai multe despre: fc argesionut badea 

viewscnt
Articole similare