Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbaliştii lui Liverpool s-au dus ţintă la Jurgen Klopp şi i-au cerut un transfer de urgenţă. Jucătorul care i-a dat pe spate

Fotbaliştii lui Liverpool s-au dus ţintă la Jurgen Klopp şi i-au cerut un transfer de urgenţă. Jucătorul care i-a dat pe spate

Liverpool

Comentarii

Atacantul echipei RB Salzburg, Takumi Minamino, i-a impresionat pe jucătorii lui Liverpool, în meciul jucat marţi în Liga Campionilor.

La finalul partidei de la Salzburg, câştigată de cormorani cu scorul de 2-0, jucătorii lui Liverpool s-au dus ţintă la antrenorul Jurgen Klopp şi i-au cerut să îl transfere pe internaţionalul japonez.

Ceea ce nu ştiau jucătorii lui Liverpool este că gruparea de pe Anfield se află în pline negocieri cu cei de la Salzburg pentru transferul lui Minamino, anunţă Goal.

Transferul lui Minamino la Liverpool se face în ianuarie

Surse de încredere de pe Anfield au dezvăluit pentru Goal că transferul lui Minamino este ca şi făcut, iar japonezul ar urma să ajungă pe Anfield în iarnă, pentru doar opt milioane de euro, atât cât este clauza de reziliere a contractului cu Salzburg.

În vârstă de 24 de ani, Minamino joacă la Salzburg de patru ani. 800.000 de euro au plătit austriecii pentru transferul japonezului de la Cerezo Osaka. Între timp, el a strâns 199 de meciuri în tricoul actualei campioane a Austriei şi a reuşit 64 de goluri şi 44 de assist-uri.

Afla mai multe despre: minamino 

viewscnt
Articole similare