Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbaliştii naţionalei, criticaţi de DDB după ce au îngenuncheat în partida contra Angliei! "Gestul de a te apleca în genunchi la comandă, poarta tocmai semnificaţia sclaviei!" Stanciu şi Nedelcearu au fost lăudaţi

Fotbaliştii naţionalei, criticaţi de DDB după ce au îngenuncheat în partida contra Angliei! "Gestul de a te apleca în genunchi la comandă, poarta tocmai semnificaţia sclaviei!" Stanciu şi Nedelcearu au fost lăudaţi
Comentarii

Fotbaliştii naţionalei României au îngenuncheat înaintea meciului cu Anglia ca gest de solidaritate pentru mişcarea "Black Lives Matter".

Doar Stanciu şi Nedelcearu au refuzat să îngenuncheze. Suporterii lui Dinamo au criticat naţionala lui Rădoi după gestul făcut înainte de startul meciului cu Anglia şi susţin ce gestul făcut înainte de partidă semnifică dovadă de supunere. 

"DOI ROMÂNI CU CARE NE MÂNDRIM: Ionuţ Nedelcearu şi Nicolae Stanciu

Doi dinamovişti şi membri Elite în www.programddb.ro

Felicitări şi celui mai bun jucător de pe teren, Deian Sorescu!

Culmea este că gestul de a te pleca în genunchi la comandă, poartă tocmai semnificaţia sclaviei.

Să ne amintim de o lecţie a istoriei antice:

În înfloritoarea Împărăţie a Babilonului, (teritoriul Irakului de astăzi) robii luaţi în captivitate au primit ordin să se plece în genunchi în faţa statuii lui Nabucodonosor, pentru a-şi arăta supunerea faţă de stăpânul lumii şi al lor.

Shadrac, Meshak şi Abed-Nego l-au înfruntat cu tărie pe Nabucco şi refuzat să-şi plece genunchiul, afirmând că singurul în faţa căruia vor îngenunchia este Dumnezeu.

Marele compozitor Giuseppe Verdi le-a dedicat măreaţa operă "Nabucco".

Gestul lor a devenit simbol al libertăţii de conştiinţa în toate culturile lumii. A STAT DREPT, A AVEA COLOANĂ VERTEBRALĂ, A NU-ŢI PLECA GENUNCHIUL, sunt expresii care definesc LIBERTATEA în toate limbile Pământului.

De aceea suntem mândri că doi dinamovişti AU RĂMAS DREPŢI!

Într-o naţiune care pleacă tot mai uşor genunchiul la comanda "Împăraţilor Babilonului", avem nevoie de BĂRBAŢI DE NECLINTIT, de oameni cu demnitate. 

Nedelcearu şi Stanciu sunt singurii care au rămas în picioare, atunci când ceilalţi s-au pus în genunchi, pentru un motiv care n-are legătură cu România şi cu românii.

Noi nu am colonizat pe nimeni.

Noi nu am cărat şi nu am vândut sclavi din Africa.

Nu avem niciun amestec în povestea asta. 

De făţărnicie şi neo-marxism e plină lumea. E mai uşor să îngenunchezi decât să vezi ce se întâmplă astăzi în fostele colonii britanice.

E mai simplu să faci un gest simbolic pentru televiziuni, decât să dai o mână de ajutor unei ţări ca Guineea, unde oamenii se omoară între ei, în regimul lui Alpha Condé, despre care BBC sau celelalte televiziuni nu au nimic de spus. 

Dacă Radoi avea şi demnitate sau, cum spune el "sânge în instalaţie", la fel cum are mândria aia ţanţoşă, le-ar fi cerut jucătorilor să stea în picioare, mai ales când se cântă un imn naţional.

Dar aşa se întâmplă când nu termini liceul şi n-ai habar de istorie.

Mirel a mai îngenuncheat în trecut, tot pe Riverside Stadium, atunci când Massimo Maccarone i-a predat o lecţie de fotbal", a fost mesajul postat de dinamovişti pe reţelele de socializare. 

Afla mai multe despre: ddb 

viewscnt
Articole similare