Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbaliştii naţionalei Danemarcei, încă marcaţi de drama lui Eriksen! 4 psihologi i-au consiliat după ce şi-au privit colegul zbătându-se între viaţă şi moarte

Fotbaliştii naţionalei Danemarcei, încă marcaţi de drama lui Eriksen! 4 psihologi i-au consiliat după ce şi-au privit colegul zbătându-se între viaţă şi moarte

EURO 2020

Comentarii

Jucătorii naţionalei Danemarcei au nevoie de consiliere de specialitate după ce au privit cum colegul lor, Christian Eriksen, s-a zbătut între viaţă şi moarte pe teren la meciul Danemarca - Finlanda 0-1, de la EURO 2020.

Drama lui Eriksen, care era să moară pe teren după ce s-a prăbuşit fără să fie atins de nimeni, i-a marcat pe jucătorii naţionalei Danemarcei. Chiar dacă au continuat meciul cu Finlanda, la cererea lui Eriksen, şi au pierdut, se pare că fotbaliştii n-au trecut peste cele întâmplate cu colegul lor.

Concret, se pare că elevii selecţionerului Kasper Hjulmand au fost vizitaţi în cantonament de nu mai puţin de patru psihologi, care le-au acordat ajutor de specialitate pentru a mutea depăşi blocajul psihic indus de faptul că şi-au privit colegul, pe Eriksen, cum era să-şi piardă viaţa pe gazon.

„Toată lumea a discutat şi a povestit ceea ce simte. Apreciem enorm ajutorul primit, dar şi că au putut vorbi cu Eriksen", a afirmat directorul sportiv Peter Moller.

Meciul Danemarca - Finlanda, de la Euro 2020, a fost întrerupt în minutul 42 după ce mijlocaşul Christian Eriksen a suferit un stop cardio-respirator. După 18 minute de resuscitare, jucătorul a fost scos de pe teren cu targa şi transportat la spital. Partida a fost reluată după câteva ore şi s-a încheiat cu victoria finlandezilor, scor 1-0.

Danemarca joacă din nou la EURO 2020, pe 17 iunie, de la ora 19:00, împotriva Belgiei.

Afla mai multe despre: danemarcachristian eriksenpsihologicantonamentajutor 

viewscnt
Articole similare