Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbaliştii Rapidului, deranjaţi că noul stadion este gata, dar nu poate fi folosit: ”Toată lumea aşteaptă să revenim pe Giuleşti”

Fotbaliştii Rapidului, deranjaţi că noul stadion este gata, dar nu poate fi folosit: ”Toată lumea aşteaptă să revenim pe Giuleşti”

Rapid

Comentarii

Stadionul nou din Giuleşti este gata, însă nu poate fi folosit încă de Rapid, întrucât nu i-a fost încă predat clubului.

Situaţia politică dezastruoasă din România afectează toate aspectele vieţii din ţară, chiar şi sportul. Din pricina schimbărilor constante din guvern, Rapid are stadion, dar nu îl poate folosi încă.

Guvernul era responsabil pentru predarea stadionului, însă nu a putut-o face, întrucât era interimar.

Odată cu stabilirea noului guvern, arena ar trebui predată lui CS Rapid, iar giuleştenii vor putea reveni acasă.

Alexandru Albu a vorbit despre dificultăţile înfruntate de Mihai Iosif şi jucătorii săi din pricina călătoritului excesiv şi a recunoscut să rapidiştii sunt nerăbdători să se întoarcă în Giuleşti.

Fotbaliştii Rapidului, deranjaţi că noul stadion este gata, dar nu poate fi folosit

Este un pic dificil să nu avem un loc al nostru în Bucureşti pe care să jucăm... Noi avem stadion, dar trebuie să ne dea şi voie să jucăm pe el.

Însă indiferent unde jucăm, că e la Mioveni, că e la Ploieşti sau Piteşti nu contează, acolo unde mergem noi trebuie să ne facem jocul nostru.

Pentru că dacă ne disputăm partidele pe alt teren nu înseamnă că noi jucăm altceva. Într-adevăr, poate este puţină oboseală pentru că stai şi te plimbi dintr-o parte în alta, dar în rest nu ne afectează absolut deloc.

Toată lumea aşteaptă să revenim pe Giuleşti, şi noi, şi conducerea, şi suporterii. Dar nu ştim exact de ce mai este nevoie, de un aviz sau de altceva... Ne aşteptăm ca domnii de acolo să lucreze şi să încheie lucrurile cât mai repede ca să terminăm şi noi cu aceste plimbări prin ţară.

Pe Giuleşti Rapid va fi şi mai puternică, dar în primul rând trebuie să li se dea voie şi suporterilor să intre în tribune, pentru că noi am simţit absenţa lor.

Noi îi vrem alături de noi, aşa cum sunt sigur că şi ei îşi doresc să fie lângă noi. Sperăm ca atunci când vom juca pe Giuleşti să nu pierdem niciun meci”, a declarat Alexandru Albu.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare