Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbaliştii remarcaţi de Ioan Andone în duelul cu Germania: ”Mi-a plăcut atitudinea lor”. Ce propune pentru meciul cu Armenia | EXCLUSIV

Fotbaliştii remarcaţi de Ioan Andone în duelul cu Germania: ”Mi-a plăcut atitudinea lor”. Ce propune pentru meciul cu Armenia | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Într-o discuţie cu Telekom Sport, Ioan Andone a remarcat doi ”tricolori” pentru prestaţiile lor împotriva Germaniei.

Prestaţia României împotriva Germaniei a creat o nouă emulaţie în jurul echipei naţionale, după ani de critici şi scandaluri în tabăra ”tricoloră”. Jucătorii lui Rădoi au dat totul pe teren şi au fost la un pas de a obţine un punct nesperat, înainte ca Thomas Muller să frângă inimile românilor.

În urma meciului, Ioan Andone a remarcat doi ”tricolori”. Ianis Hagi a fost primul jucător lăudat de fostul antrenor al lui Dinamo, iar Nicolae Stanciu i s-a alăturat acestuia pe lista celor ce l-au impresionat pe ”Fălcos” la Hamburg. În plus, Andone a sugerat că România trebuie să schimbe sistemul la meciul cu Armenia, pentru a îi putea surprinde pe oaspeţi, în Ghencea, luni seara.

Fotbaliştii remarcaţi de Ioan Andone în duelul cu Germania

Şi Ianis mi-a plăcut foarte mult, adică atunci când avea mingea la picior, era pericol. Mi-a plăcut Nicuşor Stanciu, mi-a plăcut şi apărarea, mi-a plăcut şi jocul, că la multe meciuri îşi creau prea repede faze de poartă, ocazii de gol, adversarul, dar meciul ăsta mi-a plăcut atitudinea lor şi organizarea defensivă.

A învăţat şi Mirel, e Germania, dar acum, normal, trebuie să schimbi. Nu poţi să joci cu trei fundaşi centrali contra Armeniei, trebuie să schimbi strategia, e clar. Tu trebuie să vii cu surpriză pentru Armenia”, a declarat Ioan Andone, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăromâniaioan andonenicuşor stanciuianis hagi 

viewscnt
Articole similare