Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbaliştii şi stafful lui Al Hilal şi-au redus salariile pe perioada pandemiei. Răzvan Lucescu şi jucătorii săi, gest de solidaritate faţă de club

Fotbaliştii şi stafful lui Al Hilal şi-au redus salariile pe perioada pandemiei. Răzvan Lucescu şi jucătorii săi, gest de solidaritate faţă de club

Campionate

Comentarii

Fotbaliştii şi antrenorii de la Al Hilal au transmis clubului că vor să li se reducă salariile cu 50% pe perioada pandemiei de Coronavirus. Decizia a fost anunţată într-un comunicat oficial al clubului saudit antrenat de Răzvan Lucescu (51 de ani).

Şefii lui Al Hilal au anunţat, printr-un comunicat oficial, că fotbalitşii, antrenorii şi stafful grupării din Arabia Saudită au cerut să le fie reduse salariile pe timpul pandemiei de Coronavirus. Astfel, încasările jucătorilor vor fi reduse cu 50% până când se va relua fotbalul.

"Iniţiativa a avenit într-un efort al jucătorilor şi al antrenorilor de a permite clubului să nu aibă probleme financiare din cauza COVID-19. conducera au lăudat această iniţiativă a membrilor primei echipei, care reflectă simţul lor al responsabilităţii şi solidaritatea faţă de club în orice circumstanţă!", se arată în comunicatul oficial emis de Al Hilal.

Înainte de întreruperea forţată, Al Hilal conducea clasamentul din Arabia Saudită după 22 de etape, cu şase puncte avans faţă de Al Nassr.

Al Hilal îl vrea pe Radamel Falcao

Saudiţii sunt gata să-l aducă pe Radamel Falcao (34 de ani), atacantul columbian de la Galatasaray - unde e coleg cu românul Florin Andone -, la dorinţa şeicilor care conduc clubul.

Falcao urmează să încaseseze 10 milioane de euro pe an la Al Hilal, conform agentului jucătorului, citat de AS. Şeicii lui Al Hilal îl doresc pe atacantul columbian, fost la Atletico Madrid sau AS Monaco. Vârful de atac mai are contract cu Galatasaray până în vară şi nu vrea să-şi mai prelunească actuala înţelegere cu Galata.

Afla mai multe despre: al hilalsalariirazvan lucescu 

viewscnt
Articole similare