Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbaliştii Stelei cheamă Peluza Sud înapoi la stadion: ”Avem nevoie de fani. Cei care au fost azi ne-au susţinut, dar galeria e galerie”

Fotbaliştii Stelei cheamă Peluza Sud înapoi la stadion: ”Avem nevoie de fani. Cei care au fost azi ne-au susţinut, dar galeria e galerie”galerie foto

Steaua

Comentarii

În urma victoriei 3-0 cu Dunărea Călăraşi, Adi Popa a vorbit despre boicotul Galeriei Sud, care a anunţat că nu va mai merge la meciuri unde au acces doar fanii vaccinaţi sau care deţin dovada de trecere prin boală.

Steaua a reuşit să câştige cu uşurinţă confruntarea cu Dunărea Călăraşi, scor 3-0. Băieţii lui Opriţa au reuşit să se impună fără sprijinul galeriei, care boicotează meciurile la care au acces doar fanii vaccinaţi sau care deţin dovada de trecere prin boală.

În urma partidei, Adi Popa a vorbit despre jocul prestat, adr şi despre absenţa fanilor. Fotbalistul Stelei s-a declarat mulţumit de victorie, înainte de a contesta una dintre fazele controversate ale meciului, la care ”Motoreta” ceruse penalty. În plus, acesta a făcut un apel către Peluza Sud să revină la stadion.

Fotbaliştii Stelei cheamă Peluza Sud înapoi la stadion

La final a fost bine, ne bucurăm că am luat cele trei puncte. Acestea au fost cele mai importante pentru noi. Ne bucurăm că nu am luat gol şi am înscris trei, pentru moralul nostru este important. Ar fi fost mai bine dacă am fi deschis scorul mult mai repede, din ocaziile din prima repriză.

Din punctul meu de vedere, a fost penalty clar, fără niciun dubiu, dar de ce nu a dat... Asta e. A greşit, e om, e normal să greşim, nu a fost cu rea intenţie împotriva noastră.

Sper să se mai calmeze cu aceste valuri, cinci, şase, şi să nu vină la stadion doar cei vaccinaţi sau cei cu paşapoarte verzi sau ce culori mai sunt. Pentru că avem nevoie de ei. Cei care au fost azi ne-au sustinuţ, dar galeria e galerie”, a declarat Adi Popa.

Afla mai multe despre: steauaadi popasteaua dunărea călăraşi 

viewscnt
Articole similare