Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbaliştii Universităţii Craiova, încântaţi de metodele noului antrenor. Dan Nistor: "Ne pune pe drumul cel bun"

Fotbaliştii Universităţii Craiova, încântaţi de metodele noului antrenor. Dan Nistor: "Ne pune pe drumul cel bun"
Comentarii

Universitatea Craiova a scos doar o remiză albă în deplasarea de la Academica Clinceni, însă jucătorii oltenilor au încredere în noul antrenor al echipei. Cicâldău şi Nistor au dezvăluit că metodele lui Ouzounidis au început să dea roade.

"Ştiam că ne va aştepta un meci greu, cu siguranţă dacă reuşeam să deschidem scorul în prima repriză meciul stătea altfel. Bineînţeles că ne pare rău. Am venit aici cu gândul să luăm cele trei puncte. Am avut destul de multe ocazii în prima repriză şi trebuia să marcăm cel puţin un gol.

Nu îmi place să spun că este frustrare. Nu îmi place acest cuvânt, dar bineînţeles că ne pare rău, dacă vrem să obţinem puncte, să ne batem la campionat, trebuie să dăm gol dintr-o fază. Dacă avem o fază, trebuie să înscriem.

Cred că a fost foarte diferit meciul acesta de meciul tur, ne-am creat mult mai multe ocazii, dar din păcate nu am putut să marcăm. Într-adevăr, de când a venit Mister am alt rol, mă simt bine pe toate posturile, atât de la mijloc, atât nr. 8, cât şi nr. 10, nu am nicio problemă în a juca pe ambele posturi.

Am vorbit cu dânsul şi mi-a spus ce îşi doreşte de la mine şi pe ce post mă vede el. Este o schimbare, dânsul are o mare experienţă. Începe deja să îşi aplice ideile şi cred că vom arăta foarte bine. Nici azi nu cred că am arătat foarte rău, dar când nu marchezi din ocaziile pe care le ai, îţi pare rău la sfârşit" , a spus Alexandru Cicâldău.

"(n.r. despre noul antrenor) Câte un pic, câte un pic, să zic aşa, ne pune pe drumul cel bun. Chiar dacă am făcut egal, eu sunt foarte bucuros că nu am primit gol şi n-am primit gol nici în Cupă şi acest lucru ne dă încredere pe viitor" , a declarat Dan Nistor.

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare