Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul armean care provoacă nelinişte în naţionala României. Rădoi: "Nu e neapărat teamă. Cine-l are în marcaj să aibă grijă"

Fotbalistul armean care provoacă nelinişte în naţionala României. Rădoi: "Nu e neapărat teamă. Cine-l are în marcaj să aibă grijă"

Echipa națională

Comentarii

Henrikh Mkhitaryan (32 de ani) a ratat primul meci al grupei împotriva naţionalei României, dar va fi prezent la Bucureşti, pentru partida din preliminariile Cupei Mondiale din 2022. Mirel Rădoi a vorbit despre prezenţa mijlocaşului de la AS Roma.

Mirel Rădoi cere atenţie sporită în meciul România - Armenia

Selecţionerul naţionalei României anticipează tactica Armeniei, căreia îi convine şi rezultatul de egalitate pe Stadionul Steaua. De asemenea, Mirel Rădoi a cerut atenţie în privinţa lui Henrikh Mkhitaryan, internaţional armean cu 91 de meciuri şi 31 de meciuri în naţionala ţării sale. 

"Mâine seară Armenia se gândeşte şi la un rezultat de egalitate, ne va pune în dificultate, aşa cum a făcut-o cu noi şi cu ceilalţi. Speculează bine spaţiile libere. Toate acţiunile ofensive vor fi coordonate de Henrikh Mkhitaryan, în spatele vârfului, unde e periculos. Va trebui să atacăm cu toate resursele. Din punctul nostru de vedere trebuie să câştigăm. 

Cel care-l va avea în marcaj pe Mkhitaryan va trebui să aibă grijă. Cine va fi în zona lui trebuie să-i dea puţin spaţiu, va trebui să-i blocăm spaţiile, să-i ducem în zonele lateral, ce am făcut cu Reus în meciul cu Germania, să creeze pericol în zonele laterale. 

Nu e neapărat teamă, dar singurul lucru care ne poate pune în dificultate e dacă l-ar lăsa în zona centrală pe Mkhitaryan, să activeze uşor pe piciorul drept. Are o pasă filtrantă foarte bună, precisă, ca tărie şi ca direcţie. În faţă vor avea un atacant de viteză", a declarat selecţionerul naţionalei României. 

România - Armenia, în preliminariile Campionatului Mondial din 2022, live text pe Telekomsport.ro

Naţionala României va întâlni Armenia, luni, de la ora 21.45, pe Stadionul Steaua, în grupa J a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale. Apoi, în ultimele două etape ale grupei, România va juca tot acasă cu Islanda, la 11 noiembrie, şi în deplasare cu Liechtenstein, la 14 noiembrie.

 

Afla mai multe despre: henrikh mkhitaryanromania armeniamirel radoi 

viewscnt
Articole similare