Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul care a pierdut tot ce avea după ce a fost păcălit de un afacerist nigerian! Cum a ajuns să trăiască, deşi avea o avere de 3 milioane de euro

Fotbalistul care a pierdut tot ce avea după ce a fost păcălit de un afacerist nigerian! Cum a ajuns să trăiască, deşi avea o avere de 3 milioane de eurogalerie foto

Special

Comentarii

Situaţie dramatică pentru fostul internaţional nigerian Wilson Oruma (foto: în alb, în duel cu Jan Koller, într-un meci din Cupa UEFA, când juca pentru Sochaux), care a suferit o cădere nervoasă în 2012, după ce a fost păcălit de un presupus om de afaceri să-şi investească întreaga avere - aproximativ 3 milioane de euro - într-o afacere fictivă cu petrol.

Conform presei din ţara natală, experienţa din 2012 l-a dărămat pur şi simplu pe Wilson Oruma, care a ajuns să fie spitalizat, cu o stare tot mai precară a sănătăţii.

"Recent, Oruma a suferit o nouă cădere majoră. Dărâmat psihic, Oruma a fost surprins într-un spital dărăpănat, fiind în mod evident dezorientat", scrie publicaţia Vanguard.



Ajutor din partea şefului Federaţiei Nigeriene de Fotbal



Cazul lui Oruma a ajuns în atenţia Federaţiei de Fotbal din Nigeria, iar sursa citată notează că preşedintele Melvin Amaju Pinnick s-a implicat personal pentru a-l ajuta pe fostul fotbalist, care a strâns 19 selecţii şi 3 goluri în naţională şi şi-a reprezentat ţara la CM 1998.

Pinnick i-a oferit lui Oruma o locuinţă, dar şi un post în cadrul Federaţiei, astfel încât acesta să se poată pune pe picioare.



Fost jucător la Lens (cu care a şi devenit campion în Franţa, în 1998), Olympique Marseille sau Guingamp, Oruma s-a retras din activitate în 2010 şi a pierdut toată averea în 2012, când a fost convins să investească într-o afacere fictivă cu petrol. Prietenii jucătorului încă speră ca acestuia i se va face dreptate şi va reuşi să obţină înapoi măcar o parte din cele aproape 3 milioane de euro.
 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: wilson orumauefaokochasochaux,  

viewscnt
Articole similare