Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul care a ratat scandalul din Chindia - Clinceni: "Eram în spate, îmi făceam rugăciunea de mulţumire, eram în genunchi"

Fotbalistul care a ratat scandalul din Chindia - Clinceni: "Eram în spate, îmi făceam rugăciunea de mulţumire, eram în genunchi"

Chindia Targoviste

Comentarii

Cristian Neguţ a marcat în minutul 27 împotriva celor de la Academica Clinceni. Chindia Târgovişte a câştigat meciul cu scor 2-1.

Cristian Neguţ declaraţii după victoria împotriva celor de la Academica Clinceni

Chindia Târgovişte a învins-o pe Academica Clinceni în etapa cu numărul 18 cu scor 2-1 şi este pe locul 5 cu 27 de puncte. În partida de astăzi au marcat pentru Chindia, Popa 25' şi Neguţ 27', iar pentru Clinceni Pîrvulescu 60'.

După meci Cristian Neguţ (25 de ani)  a vorbit despre victoria din această seară a celor de la Chindia şi despre scandalul de la finalul meciului meciului.

"E o bucurie, era de aşteptat să continuăm această serie bună de rezultate pozitive pentru că se lucrează foarte bine şi la antrenament şi suntem pe val. Nu vreau să mă gândesc la ce a fostul anul trecut, cum ne-am chinuit şi ce am făcut. Anul acesta demonstrăm că nu am rămas întâmplător în Liga 1.  

(n.r. - despre scandalul de la finalul meciului) Sincer, nu ştiu! Eram în spate, îmi făceam rugăciunea de mulţumire, eram în genunchi, mă rugam şi n-am văzut absolut nimic.", a declarat Neguţ.

Cristian Neguţ este cotat la 400.000 de euro, conform transfermarkt.

Afla mai multe despre: negut chindia targoviste 

viewscnt
Articole similare