Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul care ar putea rezolva problemele din atacul României: ”Trebuie să se aibă grijă de el, are mult potenţial, dar se poate pierde” | EXCLUSIV

Fotbalistul care ar putea rezolva problemele din atacul României: ”Trebuie să se aibă grijă de el, are mult potenţial, dar se poate pierde” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Într-o discuţie cu Telekom Sport, Ioan Andone a vorbit despre tânărul vârf care ar putea conduce atacul României în următorii ani, dacă este îndrumat pe calea cea bună.

În ultimii ani, lipsa unui vârf redutabil la echipa naţională a fost evidentă. Odată cu retragerea lui Marica, fotbalist ce rămâne printre cei mai buni marcatori ai echipei naţionale, România a dus lipsa unui vârf de atac adevărat. Bogdan Stancu, Claudiu Keşeru, Florin Andone şi George Puşcaş au fost fotbaliştii cel mai des folosiţi în atac, însă niciunul dintre aceştia nu a contribuit cât se spera.

Însă, selecţionata lui Rădoi ar putea avea o nouă speranţă în ofensivă. Deşi s-a vorbit foarte mult despre el şi a jucat deja pentru echipa mare, fără vreo reuşită majoră, Jovan Markovic rămâne un tânăr de mare perspectivă. Fotbalistul cu origini sârbe a fost remarcat de Ioan Andone, care îl vede ca un vârf cu mare potenţial, care are nevoie însă de îndrumare competentă pentru a putea ajunge la un nivel înalt.

Fotbalistul care ar putea rezolva problemele din atacul României

Mă aşteptam la mai mult, dar asta e generaţia lui, să facă diferenţa. Înca nu are o ştiinţă a jocului, nu ştie să interpreteze multe faze, joacă în treimea proprie cum ar trebui să joace în treimea adversă.

Nu ştie când să redubleze, are multe de învăţat, dar are potenţial.La club se poate lucra cu el, la naţională foarte puţin ai, ai foarte puţin timp să lucrezi. La echipa de club trebuie să-l înveţe cineva jocul.

El a ajuns printr-o conjunctură la echipa naţională mare, era singurul atacant valid, Puşcaş accidentat, Keşeru nu jucase.El trebuie să înţeleagă că are mult de muncă si acum nu trebuie să... Trebuie să se supere pe el, în primul rând, şi cei de la club să aibă grijă de el, altfel se poate pierde.

A ajuns o dată la naţională şi stop! Trebuie să muncească, trebuie să asculte de jucatătorii mai în vârstă, care îi dau sfaturi bune, de antrenori, să stea cu el la tablă, la minge”, a declarat Ioan Andone, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăromâniajovan markovicioan andone 

viewscnt
Articole similare