Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul care i-a luat minţile lui Zidane! Vine din Serie A şi o costă pe Real Madrid peste 60 de milioane de euro

Fotbalistul care i-a luat minţile lui Zidane! Vine din Serie A şi o costă pe Real Madrid peste 60 de milioane de euro

Real Madrid

Comentarii

Inter Milano a câştigat duminică derby-ul cu AC Milan, 4-2, după ce a fost condusă la pauză cu 0-2. În partida de pe San Siro, Inter a fost condusă în teren de croatul Marcelo Brozovic, care a purtat banderola de căpitan pe braţ. Fotbalistul născut la Zagreb i-a luat minţile lui Zidane.

El Mundo Deportivo, care citează presa din Italia, susţine că Real Madrid îl monitorizează de ceva vreme pe mijlocaşul croat, iar Zinedine Zidane vrea să îl aducă pe "Santiago Bernabeu" pe colegul lui Luka Modric din axul central al naţionalei Croaţiei, care a ajuns până în finala Campionatului Mondial din 2018. 

Brozovic (27 de ani), jucător de bază în formaţia lui Antonio Conte, care încearcă să oprească dominaţia lui Juventus şi să câştige titlul în Serie A, este dorit de Zidane pentru a face parteneriat cu brazilianul Casemiro sau chiar să joace în locul acestuia. 

  • În 2022 îi expiră contractul lui Brozovic. Inter vrea să i-l prelungească, dar interesul lui Real le poate pune probleme nerazzurrilor
  • Trei goluri şi cinci assist-uri a reuşit mijlocaşul în 28 de meciuri jucate în acest sezon

În 2015 a ajuns croatul la Inter Milan, transferat fiind de la Dinamo Zagreb pentru doar cinci milioane de euro. În acest moment, jucătorul este cotat la 60 de milioane de euro, suma minimă pe care Inter ar vrea să o primească în schimbul lui. 

Afla mai multe despre: marcelo brozovictransfer realreal madrid 

viewscnt
Articole similare