Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul care l-a dat pe spate pe Marica în duelul cu Germania: ”L-am văzut aşa cum îmi doresc de mult să-l văd. De astfel de jucători avem nevoie”

Fotbalistul care l-a dat pe spate pe Marica în duelul cu Germania: ”L-am văzut aşa cum îmi doresc de mult să-l văd. De astfel de jucători avem nevoie”

Echipa națională

Comentarii

România a pierdut confruntarea cu Germania, însă a arătat semne îmbucurătoare, cu o prestaţie mult peste aşteptări reuşită de ”tricolori”. În urma partidei, Ciprian Marica a lăudat unul dintre jucătorii lui Mirel Rădoi.

România a dat piept cu marea Germania vineri seara, dar a fost aproape de un rezultat important la Hamburg. După ce Ianis Hagi a deschis scorul cu o bijuterie de gol, ”tricolorii” s-au lăsat greu, însă forţa nemţilor s-a simţit, iar selecţionata lui Hansi Flick s-a impus, chinuit, cu 2-1.

Laudele au curs pentru Rădoi şi jucătorii săi în urma partidei, iar unul dintre cei mai de succes marcatori ai naţionalei l-a remarcat pe căpitanul nostru. Ciprian Marica a vorbit la superlativ despre Vlad Chiricheş, a cărui dirijare a defensivei l-a impresionat pe fostul atacant.

Fotbalistul care l-a dat pe spate pe Marica în duelul cu Germania

L-am văzut aseară pe Chiricheş aşa cum îmi doresc de mult să-l văd, un lider, un om care a organizat apărarea şi care a ţinut echipa organizată. Da, de astfel de jucători avem nevoie. Chiar dacă am pierdut, am ieşit cu fruntea sus, a fost un joc destul de pervers, pentru că ne-a dat senazaţia că putem.

Am dat tot ce am avut din noi, ne-am stors de energie şi ne aşteaptă un meci fantastic de greu luni. Sper ca băieţii să se recupereze rapid, au nevoie fizic, dar îl auzeam pe Rădoi că şi din punct de vedere mental. Va fi un meci, o finală, dar nu singura.

Să nu uităm că sunt trei meciuri şi dacă vom obţine maxim de puncte, cred că suntem la mâna noastră. Jocul de aseară ne dă speranţe, ne redă încrederea în echipa naţională şi vreau să îi felicit pe spectatori”, a declarat Ciprian Marica.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăciprian maricaromâniavlad chiricheş 

viewscnt
Articole similare