Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul care l-a dat pe spate pe Nicolae Dică, la FCSB - U Craiova: "M-a surprins plăcut. Îmi place ce am văzut la el"

Fotbalistul care l-a dat pe spate pe Nicolae Dică, la FCSB - U Craiova: "M-a surprins plăcut. Îmi place ce am văzut la el"

Fotbal intern

Comentarii

Fostul antrenor al echipei FCSB, Nicolae Dică, a fost plăcut surprins de evoluţiile avute de Ioan Hora în tricoul "roş-albaştrilor" şi a punctat că fostul golgheter al României îl va face uitat pe Harlem Gnohere, tot mai aproape de a se despărţi de vicecampioană.

"Alibec nu ajungea în careu. Hora face treaba asta. Se duce, e mereu în gura porţii. Nu e un jucător care să iasă la combinaţii foarte mult, dar face şi treaba asta.

Va fi foarte greu ca Hora să mai iasă din echipă, dar e posibil să vină şi un moment în care să nu-i iasă. Dar trebuie să ai răbdare cu el, pentru că e genul de atacant cu care poţi face treabă. E un atacant diferit de Gnohere.

Eu am înţeles că deja s-a luat decizia să-l vândă pe Gnohere. Dacă reuşesc acum, e un lucru bun şi pentru el, şi pentru club, pentru că are o vârstă. Dacă ne uităm la ce joacă Hora, putem spune că are cine să-l înlocuiască pe Gnohere. M-a surprins plăcut, îmi place ce am văzut la el până acum", a declarat Nicolae Dică la Telekom Sport.

FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, scor 3-2, echipa Universitatea Craiova, în etapa a 25-a a Ligii 1. Două dintre golurile vicecampioanei au fost marcate de Ioan Hora, care a ajuns la trei reuşite, în trei apariţii la FCSB.

Afla mai multe despre: dicafcsbhora 

viewscnt
Articole similare