Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul care l-a fascinat pe Ianis Hagi! ”Urmăresc jucători de creaţie!” Ce echipe urmăreşte jucătorul lui Rangers

Fotbalistul care l-a fascinat pe Ianis Hagi! ”Urmăresc jucători de creaţie!” Ce echipe urmăreşte jucătorul lui Rangers

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi a dezvăluit care este jucătorul care l-a fascinat.

În presă au apărut mai multe informaţii că jucătorul ar fi dorit de mai multe echipe din Europa. Iar specialişti din Scoţia au spus că Rangers ar putea să fie obligată să îl vândă, fel cum s-a întâmplat la Celtic, când l-au cedat pe Virgil van Dijk în Premier League. 

Aflat la final de an, Ianis Hagi a dezvăluit cine este fotbalistul care îl fascinează. Românul a dezvăluit că preferă jucătorii cu viziune şi de creaţie, iar jucătorul lui Rangers l-a menţionat pe Busquets, mijlocaşul de la Barcelona. De asemenea, el a spus că urmăreşte foarte mult meciurile Barcelonei. 

 ”Urmăresc jucători de creaţie!” 

”În general, îmi place să urmăresc jucători cu viziune şi de creaţie. Şi când spun creaţie, nu mă refer doar la creaţie cu balonul la picior! Poţi să creezi, prin inteligenţă, spaţii, spre exemplu, pentru echipa ta. Mi se pare incredibil Busquets! L-am auzit pe Guardiola spunând că dacă te uiţi la un meci al Barcelonei, nu îl vezi pe Busquets, dar dacă te uiţi la Busquets, observi tot jocul Barcelonei.

Şi chiar am făcut asta, şi chiar aşa e! Uluitor! Deşi e unde e azi, Barcelona rămâne mereu o echipă pe care o urmăresc şi îmi face mare plăcere. Stilul lor mă fascinează. Îi admir, dintre cei care joacă pe poziţia mea, pe Bruno Fernandes şi De Bruyne. Îmi plac echipele care au posesie, care joacă din spatele terenului”, a spus Ianis Hagi, pentru PlaySport. 

Românul a ajuns în Scoţia de aproape 2 ani, iar acum, mai multe cluburi sunt interesate de el, printre ele fiind: AS Roma, Lyon, Sevilla sau Aston Villa. De asemenea, Galatasaray este o posibilă destinaţie pentru Ianis Hagi, club care ar putea să îl trimită la schimb pe Olimpiu Moruţan. 

Afla mai multe despre: ianis hagi-rangers-scoţia 

viewscnt
Articole similare