Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul care l-a surprins pe Basarab Panduru în derby-ul dintre FCSB şi Dinamo: ”L-a băgat bine Edi” | EXCLUSIV

Fotbalistul care l-a surprins pe Basarab Panduru în derby-ul dintre FCSB şi Dinamo: ”L-a băgat bine Edi” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În cadrul emisiunii Minutul 91 de pe Telekom Sport 1, Basarab Panduru a analizat derby-ul dintre FCSB şi DInamo.

FCSB a reuşit să obţină cea mai mare victorie din istoria ”Derby-ului de România”. Băieţii lui Edi Iordănescu au dominat-o pe Dinamo şi s-au dezlănţuit după eliminarea lui Steliano Filip, câştigând cu un neverosimil 6-0 în faţa marii rivale.

Şase fotbalişti diferiţi au marcat pentru formaţia lui Gigi Becali, printre care şi nou veniţii Keşeru şi Vali Gheorghe. Dacă atacantul a mai trecut pe la FCSB şi a mai marcat pentru echipa ”roş-albastră”, pentru fostul fotbalist al Astrei a fost primul gol la noua formaţia, şi chiar unul spectaculos.

Basarab Panduru a vorbit despre prestaţia jucătorului cumpărat ed Becali cu 350.000 de euro, recunoscând că nu a ştiut la ce să se aştepte, mai ales după prestaţiile dezamăgitoare de la Jocurile Olimpice. Însă, fostul internaţional român este de părere că Edi Iordănescu l-a utilizat eficient pe Gheorghe în faţa marii rivale.

Fotbalistul care l-a surprins pe Basarab Panduru în derby-ul dintre FCSB şi Dinamo

Diferenţa este foarte mare, dar nu de 6-0, 6-0 mi se pare mult prea mult, cu goluri luate din minutul 43 în minutul 46. După Olimpiadă n-am ştiut de unde să-l iau (n.r pe Vali Gheorghe), mă aşteptam să meargă la Jocurile Olimpice să facă ceva...

Aici a avut viteză, l-a băgat Edi în centru, să primească în spatele fundaşilor centrali. E alt fotbal fără Man şi fără Coman, e altfel de fotbal, dar au ştiut ce au vrut cei de la FCSB, au intrat hotărâţi să câştige şi părea din primele minute că victoria e a FCSB-ului”, a declarat Basarab Panduru, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsbdinamofcsb dinamobasarab panduruvali gheorghe 

viewscnt
Articole similare