Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul care le-a refuzat pe Real Madrid şi Barcelona pentru a semna cu alt gigant din Europa. Cu ce club a semnat

Fotbalistul care le-a refuzat pe Real Madrid şi Barcelona pentru a semna cu alt gigant din Europa. Cu ce club a semnat
Comentarii

David Alaba (27 de ani), fotbalistul lui Bayern Munchen, le-a refuzat pe Barcelona şi Real Madrid pentru a rămăne în Bavaria. Austriacul îşi termină contractul în vara viitoare, dar e gata să-şi reînnoiască înţelegerea cu campioana Germaniei.

Alaba e unul dintre fotbaliştii care se află de mulţi ani la Bayern şi e unul dintre jucătorii polivalenţi din echipă. Austriacul poate fi folosit ca fundaş stânga, postul său de bază, fundaş central sau mijlocaş central. Cum actuala sa înţelegere cu Bayern se apropie de final, peste doar un an, Alaba a fost dorit de mai multe echipe, printre care Barcelona şi Real Madrid, scrie Goal, dar se pare că fundaşul a refuzat toate ofertele pentru că vrea să continue în Bavaria.

Hansi Flick, antrenorul lui Bayern, şi-a manifestat dorinţa de a-i fi prelungit contractul lui David Alaba. Polivalenţa lui Alba este un lucru extrem de important pentru antrenorul nemţilor. Alaba a mai fost dorit de Barcelon sau Real Madrid şi în trecut, iar istoria se pare ca se va repeta, iar fotbalistul va continua la Munchen.

"Nu doar noi vedem cât de bun fotbalist e. Mai sunt şi alte cluburi care privesc la fel ca noi. Toată lumea ştie că vrea un jucător ca Alaba, să continue. A crescut la academia lui Bayern şi joacă aici de mulţi ani. Felul cum s-a dezvoltat Alaba ca fundaş central a fost spectaculos!", a spus recent Hansi Flick, potrivit Goal.



David Alaba a fost promovat la echipa mare a lui Bayern Munchen, iar ultima prelungire de contract dintre cele două părţi a avut loc în martie 2016. Actuala înţelegere dintre Bayern şi Alaba expiră în vara lui 2020, dar e de aşteptat ca fotbalistul să semneze un nou contract în următoarele săptămâni, aşa cum s-a întâmplat cu Thomas Muller, Alphonso Davies sau Manuel Neuer.

Afla mai multe despre: david alababarcelonareal madridbayern 

viewscnt
Articole similare