Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul care poate fi decisiv pentru Dinamo în derby-ul cu FCSB: ”Îmi place de el, a dovedit” | EXCLUSIV

Fotbalistul care poate fi decisiv pentru Dinamo în derby-ul cu FCSB: ”Îmi place de el, a dovedit” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Florin Răducioiu a identificat un fotbalist al lui Dinamo care poate fi decisiv în derby-ul cu FCSB.

Dinamo se pregăteşte pentru derby-ul cu marea rivală şi speră să îşi ia revanşa pentru umilinţa istorică din turul campionatului.

6-0 au fost înfrânţi ”câinii” de ”roş-albaştri” în septembrie, partidă ce a dus la demiterea lui Dario Bonetti.

Meciul va avea loc în Ştefan cel Mare, pe un gazon deplorabil, fapt ce ar putea da un oarecare avantaj lui Dinamo, care nu a putut face faţă jocului FCSB-ului pe Arena Naţională.

Dacă echipa lui Becali este plină de perle şi vedete, marea rivală nu are fotbalişti foarte valoroşi în lot, mai ales după plecarea lui Deian Sorescu.

În schimb, Florin Răducioiu ştie ce fotbalist poate face diferenţa pentru ”câini”, Mirko Ivanovski.

Fotbalistul care poate fi decisiv pentru Dinamo în derby-ul cu FCSB

Atacantul venit la Dinamo în toamnă a impresionat pe alocuri prin prestaţiile sale, în ciuda faptului că nu are statisticile unui atacant de top.

Totuşi, team managerul de la Dinamo îşi pune speranţele în atacantul macedonean, de la care speră să vadă mai mult, întrucât a dovedit că poate.

Motivaţia de a fi primul la minge, am mai spus, este o calitate esenţială pentru o echipă care luptă împotriva retrogradării, asta trebuie să fie forţa grupului.

Şi mă aştept individual de la jucători la mai mult, aştept mai mult de la Torje, de la Matei, jucători foarte importanţi pentru noi. Aştept şi de la Mirko mai mult, chiar două goluri pe meci, mă aştept la mai mult.

Mă aştept la o apărare mult mai atentă, lucidă. Îmi place de Ivanovski, e un jucător care e tot timpul prezent in faţa porţii, îmi place că se luptă cu apărătorii, nu e simplu pentru el.

Ar trebui să fie mai mult ajutat de Matei şi sunt sigur că Mister va găsi soluţiile cele mai bune pentru a fi ajutat în zona de atac.

Să fie mai concentrat, a dovedit la Piteşti, putea să mai dea un gol în prima repriză”, a declarat Florin Răducioiu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mirko ivanovski 

viewscnt
Articole similare