Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul care şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj, după eşecul cu FCSB: "Mi-am făcut treaba, am jucat 100 de partide în Liga 1"

Fotbalistul care şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj, după eşecul cu FCSB: "Mi-am făcut treaba, am jucat 100 de partide în Liga 1"

Fotbal intern

Comentarii

Fundaşul echipei CFR Cluj, Cristian Manea, a mărturisit că nu va mai continua la CFR Cluj, după două sezoane în care a cucerit de fiecare dată titlul de campion al României cu formaţia ardeleană.

Fundaşului dreapta îi expiră împrumutul de la Apollon Limassol şi spune că îşi doreşte să treacă la nivelul următor.

Întrebat dacă înfrângerea cu FCSB, cu scorul de 1-0, a fost ultimul meci jucat în tricoul CFR-ului, Manea a replicat: "Normal, da, mi s-a terminat contractul şi îmi doresc şi eu să joc într-un campionat mai puternic, dar vom vedea ce va fi. Avem echipa naţională, cea de tineret, voi munci şi dacă voi juca, voi da totul pe teren.

[...] Eu cred că mi-am făcut treaba, am jucat 100 de partide în Liga I, două sezoane la ei, două titluri, e greu să mai fii motivat încă un sezon tot aici. 13.24 Vreau să le mulţumesc pe această cale şi lor şi celor de la Viitorul, pentru că mi-au dat încredere".

Fotbalistul în vârstă de 21 de ani nu a oferit detalii privind viitoarea sa destinaţie, deşi există informaţii că ar fi în negocieri avansate cu AS Roma.

"Nu ştiu, trebuie să-l întrebaţi pe impresarul meu. Eu încă nu ştiu nimic, am vrut să mă focusez în această seară pe meciul acesta, că dacă nu eşti concentrat nu ştii cum te accidentezi. Am vrut să mă concentrez aici, voi merge şi eu în vacanţă puţin, după aceea la echipa naţională. Voi vedea când voi fi anunţat, dacă va fi ceva, voi merge cu cea mai mare plăcere", a adăugat Manea.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0, campioana CFR Cluj, în ultima etapă a play-off-ului Ligii I. Golul a fost marcat de Teixeira, în minutul 53, din foarfecă laterală. În minutul 50, Ioan Hora a ratat un penalti acordat pentru un fault în careu al lui Males la Man.

Afla mai multe despre: manea 

viewscnt
Articole similare