Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul care ”visează de când era mic” să joace la FCSB: ”Îmi plăcea foarte mult de Pintilii”

Fotbalistul care ”visează de când era mic” să joace la FCSB: ”Îmi plăcea foarte mult de Pintilii”

FCSB

Comentarii

Accidentat de mai bine de opt luni, Ionuţ Panţîru visează la revenirea pe gazon pentru FCSB, la fel cum a visat şi să reprezinte clubul.

Venit la FCSB în vara lui 2019, de la Poli Iaşi, Ionuţ Panţîru a reuşit să se impună rapid în primul 11 al formaţiei roş-albastră.

Gigi Becali era mulţumit de randamentul fundaşului stânga, dar s-a simţit nevoit să îl aducă pe Risto Radunovic pentru a îi crea competiţie pe post.

Venirea muntenegreanului a fost în final o decizie inteligentă a latifundiarului, după ce Panţîru a suferit o accidentare gravă în mai 2021, care încă îl ţine departe de gazon.

În ciuda loviturii primite, fundaşul lateral încă se simte norocos că a ajuns la clubul pe care îl susţinea de când era copil şi pentru care visa să joace.

Fotbalistul care ”visează de când era mic” să joace la FCSB

Eu la asta visam de când eram mic, să joc la Steaua (n.r. FCSB). Toată familia mea e stelistă, am foarte mulţi prieteni care ţin cu Steaua (n.r. FCSB) şi, practic, când am ajuns aici, e un vis împlinit pentru mine, care la un moment dat, sincer nu-mi mai trecea prin minte că o să mi se îndeplinească.

Modelul meu a fost tot timpul Cristiano Ronaldo, pentru că are şi talent, dar sincer la cât munceşte doar prin muncă a ajuns ceea ce e azi. Un idol pentru milioane de copii, de fotbalişti, oameni.

(n.r. şi modelul de la FCSB?) Îmi plăcea foarte mult de Pintilii, nu neapărat că e din acelaşi oraş ca şi mine, dar prin modul lui de a fi, de a munci.

Era foarte dedicat, foarte serios în teren, în afara terenului îl ştim cu toţii că e mai glumeţ. În teren când intra şi când era vorba de treabă, punea osul la treabă si era 100% acolo pe teren”, a declarat Ionuţ Panţîru.

Ionuţ Panţîru a purtat tricoul FCSB-ului în 57 de partide, în care a marcat două goluri şi a oferit şapte pase decisive, câştigând Cupa României în 2020.

Afla mai multe despre: ionuţ panţîru 

viewscnt
Articole similare