Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul CFR-ului a acordat un interviu în presa din ţara natală: "Am semnat pe un an, cu opţiune pe încă unul. Sper să joc cât mai mult"

Fotbalistul CFR-ului a acordat un interviu în presa din ţara natală: "Am semnat pe un an, cu opţiune pe încă unul. Sper să joc cât mai mult"

CFR Cluj

Comentarii

Brazilianul William Soares (31 de ani), fotbalistul CFR-ului, a acordat un interviu în presa din ţara natală şi a vorbit despre experienţa sa de la Cluj.

"Am semnat pe un an, cu opţiune de prelungire!". Fotbalistul a vorbit despre transferul său la CFR Cluj

După zece ani petrecuţi în campionatul Portugaliei, William Soares a semnat cu CFR Cluj şi a prins cea mai bună echipă din carieră, campioana României. Mijlocaş defensiv, brazilianul a vorbit pentru jurnaliştii din ţara natală despre cum a decurs adaptarea la CFR.

"Adaptarea e foarte uşoară. Clubul are o structură bună, grupul m-a primit bine şi, în ciuda faptului că România e o ţară mai friguroasă, eu şi familia mea ne simţim foarte bine. Am semnat pe un an, cu opţiune pe încă unul. Scopul meu pentru acest sezon e să-mi arăt calităţile şi să joc cât mai mult, să ajut echipa să ia titlul", a spus William Soares, potrivit futebolnaveia.com.br.

William Soares a început cariera de fotbalist la Vila Nova, în Brazilia, şi a jucat la Porto, Rio Ave sau Gil Vicente în Portugalia. De la Gil Vicente a sosit liber de contract la CFR Cluj, în octombrie 2020.

  • 400.000 de euro este cota de piaţă a lui William Soares, potrivit specialiştilor de la transfermarkt

Afla mai multe despre: william soarescfr clujinterviuadaptare 

viewscnt
Articole similare